manousp Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Cau všichni, mám takovy problém při hrají fify08 online ...... hra se propoji k EA serveru ... najde to protihrace, vyberu si tym, dresy .... hra se nacte .... a pote mi no hodi chybu !!! ... ze bylo ztraceno spojeni :-( Co s tim ??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 ..typnu si ,ze pouzivas .isa nebo .cso ...? ..podle mne tam ma SONY nejakou ochranu , mne to taky takhle dela , ale od ty doby cosem si koupil origo je to v poho ..:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Březen 4, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Tak to není .. Když máš CSO a hraješ proti někomu kdo má ISO tak padáš ven.. Musíte mít oba dva origo nebo ISO nebo CSO.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manousp Odesláno Březen 4, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2008 Tak to není .. Když máš CSO a hraješ proti někomu kdo má ISO tak padáš ven.. Musíte mít oba dva origo nebo ISO nebo CSO.. jj, mam ISO ... takze by to mohlo byt tim no ... ale nekdy me to snad propojit musi .... k nekomu dalsimu, kdo ma iso. A netyka se tenhle problem nahodou i Pro streetu??? ... tam me to taky obcas vyhodi ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
manousp
Cau všichni, mám takovy problém při hrají fify08 online ...... hra se propoji k EA serveru ... najde to protihrace, vyberu si tym, dresy .... hra se nacte .... a pote mi no hodi chybu !!! ... ze bylo ztraceno spojeni :-(
Co s tim ???
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts