manousp Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Cau všichni, mám takovy problém při hrají fify08 online ...... hra se propoji k EA serveru ... najde to protihrace, vyberu si tym, dresy .... hra se nacte .... a pote mi no hodi chybu !!! ... ze bylo ztraceno spojeni :-( Co s tim ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 TyraniusXf_M00N Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 ..typnu si ,ze pouzivas .isa nebo .cso ...? ..podle mne tam ma SONY nejakou ochranu , mne to taky takhle dela , ale od ty doby cosem si koupil origo je to v poho ..:-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 GameEs Posted March 4, 2008 Report Share Posted March 4, 2008 Tak to není .. Když máš CSO a hraješ proti někomu kdo má ISO tak padáš ven.. Musíte mít oba dva origo nebo ISO nebo CSO.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
0 manousp Posted March 4, 2008 Author Report Share Posted March 4, 2008 Tak to není .. Když máš CSO a hraješ proti někomu kdo má ISO tak padáš ven.. Musíte mít oba dva origo nebo ISO nebo CSO.. jj, mam ISO ... takze by to mohlo byt tim no ... ale nekdy me to snad propojit musi .... k nekomu dalsimu, kdo ma iso. A netyka se tenhle problem nahodou i Pro streetu??? ... tam me to taky obcas vyhodi ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Question
manousp
Cau všichni, mám takovy problém při hrají fify08 online ...... hra se propoji k EA serveru ... najde to protihrace, vyberu si tym, dresy .... hra se nacte .... a pote mi no hodi chybu !!! ... ze bylo ztraceno spojeni :-(
Co s tim ???
3 answers to this question
Recommended Posts