Kolda Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Cus lidi chcu se zeptat jestli nekdo neví kde stáhnou addons 1.50 na FW 3.90 M33 nikde jsem to nenašel dík moc :psp: Tak jsem našel ten tutorial, ale problem nevím kam nakopírovat soubor 150.PBP to dávám všude, ale nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 sekce PSP/Tutoriály ..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thc69 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 normalne to musis dat na root karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 thc69 Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 musis to dat na root karty tam kde mas slozky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Otevři si pam.kartu (ms0) a máš tam složky PSP,PHOTO,MUSIC,ISO,atd. tak tam to nahraj...do žádné složky to nenahrávej!:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Kolda
Cus lidi chcu se zeptat jestli nekdo neví kde stáhnou addons 1.50 na FW 3.90 M33 nikde jsem to nenašel dík moc :psp:
Tak jsem našel ten tutorial, ale problem nevím kam nakopírovat soubor 150.PBP to dávám všude, ale nejede
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts