Karton Odesláno Březen 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2008 Zdravím, mám tenhle monitor http://www.alfacomp.cz/php/product.php?eid=10514107X23B021BHD Někde jsem četl, že aby xbox360 fungoval na LCD Monitoru, tak musí mít podporu HDCP, ale ten můj ji nemá. Hrát chci přes VGA kabel na D-Subu Tak jak to vlastně je? Bude mi na něm xbox fungovat anebo ne? Pokud ne, tak jsem teda pěkně v háji :cry: Předem děkuji za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hohny Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Xbox ti poběží na každym monitoru, já celkem starej monitor a beží mi to v pohodě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 Stačí ti vstup D-Sub... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Cloud.M@-T€R Odesláno Červenec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2008 HDCP podporovat nemusí....to si pleteš s PS3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Karton
Zdravím, mám tenhle monitor
Někde jsem četl, že aby xbox360 fungoval na LCD Monitoru, tak musí mít podporu HDCP, ale ten můj ji nemá. Hrát chci přes VGA kabel na D-Subu Tak jak to vlastně je? Bude mi na něm xbox fungovat anebo ne? Pokud ne, tak jsem teda pěkně v háji :cry:
Předem děkuji za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts