Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP slim pls poradit problem pretrvava

giraf

Otázka

Ahoj psal jsem tu ze mi nejde kdyz pretahnu nejaky filmy nebo hry nebo cokoli prehrat v PSP zabira mi to pisto ale nejde to neobjevi se to jenom kdyz to komplet zformatuji a prehazu to na kartu znova..nevedel jsem co s tim tak mi tekken rekl(a) ze ma zkusit IR shell tak jsem to zkusil a bylo to v poho ale kdyz jen na par her asi na 4 co jsem tam mel jakmile jsem tam pridal dalsi uz jsem to proste nepustil a abych to kvuli kazdy hre co si tam chci dodat formatoval cely tak to je mi to na hovno fakt pls poradte nekdo...uz nevim co s tim...jak tomu zamezit...mam PSP slim 3.80 ME 33 -5 8gb kartu..je fake ale to by na to snad nemelo mit vliv ne.?? Fakt nevim pls poradte budu moct vdecny protoze uz jsem z toho vazne zoufalej..:cry::cry::cry:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

myslis jako CFW 3.90 ...?Nebo jeste nejaky specialni jeste patch....mam totiz uz od vcera 3.90M33-2 a furt nic furt to samy se deje...takze jestli neni nejaky dalsi patch to asi fakt bude tou kartou a mohl by mi nekdo poradit nejakou dobrou stranku kde je overeny ze ta karta bude fakt super..a uz s tim nebudu mit problemy...a jakou sandisk bo Sony..??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu