zamw Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Zdrar, mám takovej dotaz, nevím jestli to tu už není(nevím) ale zajímalo by mě jak můžu propojit(popř. s programem) PSP s televizí či s pc.( prostě aby mě jel obraz na PC nebo na TV). ukázka: marek_2080: presunuto z PS3 Tutoriály Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 asi to nejak zrobil PSP s Av cabelem na Tv..a nejakej Program.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Custom firmware extender (návod tady na foru) --- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Senpu Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Njn...ale Ten tekken Vypadal moc drsne na to ale :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
zamw
Zdrar, mám takovej dotaz, nevím jestli to tu už není(nevím)
ale zajímalo by mě jak můžu propojit(popř. s programem) PSP s televizí či s pc.( prostě aby mě jel obraz na PC nebo na TV).
ukázka:
marek_2080: presunuto z PS3 Tutoriály
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts