kocurstvo Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Je to normální? A to mám takt procáku na 333MHz... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 dej si hru do iso ...a asi máš pomalejší kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocurstvo Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 právě, že mám Ultra II a není to žádná fake... A hra je ISO... Kurňa dej si hru do iso ...a asi máš pomalejší kartu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Luk3z^ Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 a nemas nejaky Rip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Mám SanDisk 2Gb NO FAKE!Hru mám v CSO a je pravda že se občas sekne ale je to mírné zaškbotnutí;):D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kocurstvo
Je to normální? A to mám takt procáku na 333MHz...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts