white Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Nechtěli by jste si třeba někdy zahrát FlatOuty dvojky? Vždykcy by někdo založil a napsal sem svoje jméno a na něj by se pojili lidi odstud... Kdyby byl zájem,tak já hraju celkem často. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Tak to klidně dám, taky rád závodím 8) Co zejtra? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Tak to klidně dám, taky rád závodím 8) Co zejtra? Co teď? 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Hmm na zkoušku chvilku by sme mohli...... Máš patch 1,2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Hmm na zkoušku chvilku by sme mohli...... Máš patch 1,2? To nemám páru,mám to půjčený od kamaráda a ten to má z Abc za 39Kč,takže předpokládám,že ho budu muset stáhnout. Jinak jsem tam jako Racer<CZ,takže kdyby jsi mě tam viděl,tak se ke mě připoj a jaký nick máš ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Pres co hrajete, mam origo, ale multak jsme jeste nezkousel....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Tady to máte http://bonusweb.idnes.cz/download/patch/flatout-2-patche-0ih-/clanek.A060904_flatout2patche_bw.idn Jdu založit hru, přezdívka SEMRY (nečekaně) připojte se. Chvíli počkám když nikdo nepřijde tak to zabalím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 6, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Pres co hrajete, mam origo, ale multak jsme jeste nezkousel....;) Stačí v menu dát Online a najít servery... Ono tě to samo přepojí s GameSpy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 6, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2008 Kdyby si chtěl někdo zahrát jedničku tak tu mám raději, bohužel jsou často problémy se spojením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 stahnout bez starforce nebo se ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Nedal by jste teď někdo? Mám volné odpoledne... (Ale bez patche 1.2,protože u něj mi hra nejde...) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.