matof Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 To jsou debilně retardovaní lidé.Nevím co z toho maj ja jsem rád za každou desetikorunu a oni .......... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 Wii with 1 GAME = 7 999kč .... Ti bastardi americký!!! O týhle konzoli uvažuju je děsně originální ale takový dementi..... Mě to teda jako nějaký umění nepřijde.... Takový lidi neví co s prachama a nedokážou si ničeho váži :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 nevim co se jim na to libi nicit veci... akorat je to utecha pro ty lidy co tam stoji ze existuje jeste nekdo blbejsi nez oni... protoze jestli si chtej fotit deb*la co nici wii tak at jdou do bohnic tam jim roztriskaj vsechno co najdou vcetne jejich hlavy... myslim ze je zbytecny takovyhle tema debatovat o blbech nema smysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JackColl Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Opravdu demence.. Pro me to znamena horsi trauma nez kdejaký horor.. Ale horsi jsem to nesl s PS3kou.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Leden 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2007 Opravdu demence.. Pro me to znamena horsi trauma nez kdejaký horor.. Ale horsi jsem to nesl s PS3kou.. ted si vytah dva topiky jeden dva měsíce starý a druhej půl roku naháníš příspěvky? nedělej to nebo budeš mít oslíka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 likvidace wii mě nezajímá..chci vidět nelítostný roztrhání a rozdrcení x-boxu 360 na mikroskopický částečky pomocí pěstních kloubů psychopatickýho šílence běsnícího ve stavu nepříčetnosti až do totálního vyčerpání. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wolf.cz Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 skuste se mrknout na tohle http://www.youtube.com/watch?v=MPcxYn1Q6Tg Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 skuste se mrknout na tohle http://www.youtube.com/watch?v=MPcxYn1Q6Tg Tak to kecaj, kde vzali tolik věcí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 likvidace wii mě nezajímá..chci vidět nelítostný roztrhání a rozdrcení x-boxu 360 na mikroskopický částečky pomocí pěstních kloubů psychopatickýho šílence běsnícího ve stavu nepříčetnosti až do totálního vyčerpání. juj tvuj psychopaticko-fekalni popis me dohnal k nepeknemu stavu , kdy zivot mi visi na vlasku kvuli me branici , ktera mi malem popraskala ve trech mistech ze smichu. BRAVO ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
albertini Odesláno Leden 22, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 22, 2007 skuste se mrknout na tohle http://www.youtube.com/watch?v=MPcxYn1Q6Tg Tak to kecaj, kde vzali tolik věcí? To je videoklip :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sash Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 skuste se mrknout na tohle http://www.youtube.com/watch?v=MPcxYn1Q6Tg Tohle je hustý :-) PS: Američani jsou divnííííííííííí !!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ski Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Ono staci rozjebat Wii a pak ho reklamovat(treba ja mam taky pojisteni takze bych si to dovolil risknout! :D rekli by ze jim spadlo a daj jim nove ;) ):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bobo Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 Ono staci rozjebat Wii a pak ho reklamovat(treba ja mam taky pojisteni takze bych si to dovolil risknout! :D rekli by ze jim spadlo a daj jim nove ;) ):D to ti fakt nevemou :) reklamace se na to nevztahuje kdyz to znicis ... navic kdybys to dal na net jak to likvidujes tak by te s tim hned poslali nekam ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sash Odesláno Květen 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2007 to by ti fakt nevzali, záruka se nevztahuje na mechanický poškození Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
entei Odesláno Červen 5, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2007 Americani jsou dementi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.