Brkoun Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Cuzz lidi, mam nový psp a chci si do něj dát staženej film, stáhnul jsem si 8 mili a tak co dál. Musim to ještě nějak převádět?? Stáhnul jsem si to odsuď z filmů... Dík za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 narliza Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 http://www.console-forum.net/showthread.php?t=1335 4)Kam co nakopírovat -Homebrew - ms0:/ PSP / GAME / (u custom firmwaru také GAME150, nebo GAME3XX) -ISO - ms0:/ ISO / -Obrázky - ms0:/ PSP / PHOTO / nebo ms0:/PICTURE -Hudba - ms0:/ PSP / MUSIC / nebo ms0:/MUSIC -Video MP4 - ms0:/ MP_ROOT / 100MNV01 / ,custom fw ms0/:VIDEO -Video MP4 AVC - ms0:/ MP_ROOT / 100ANV01 / custom fw ms0/:VIDEO -Video MP4 a MP4 AVC (fw.3.30 a vyšší) - ms0:/ VIDEO / -Video PMP - ms0:/ PSP / VIDEO / (již není podmínkou) -Video video s názvem MAQXXXXX do ms0:/MP_ROOT/100ANV01 -Video video s názvem MP4XXXXX do ms0:/MP_ROOT/100MNV01 -Video video ve formátu ISO do sm0:/ISO/VIDEO -Update firmwaru - ms0:/ PSP / GAME / UPDATE / - Uložené pozice her - ms0:/ PSP / GAME / SAVEDATA / )PSX hry - ms0:/PSP/GAME/složka(většinou název hry)/EBOOT.PBP (někdy + KEYS.BIN) - Theme v PTF formátu - ms0/PSP/THEME (FW 3.70 vejš) (savy můžete stahovat na www.gamfaqs.com ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brkoun Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Dík moooooc..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brkoun Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Ale i když si tam vytvořim tyhle složky a dám to do nich tak mi to v psp píše že to nezná nebo nepodporuje formát, co teď?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 GameEs Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Možná old firmware ,kterej nepodporuje ten formát.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brkoun Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Tak mam to nový, je tam 3.71 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brkoun Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Pomoc pls...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Tak si ten filmek radši ještě ripni sám. Soft třeba Xvid4PSP, a nebo na Slunecnice.cz je taky dost softů na konverzi filmů pro PSP ... ;-). Ještě mi řekni, v jakým formátu je ta 8míle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brkoun Odesláno Březen 7, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 je to nějakej MAQ10001.mp4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .::DirtyKing::. Odesláno Březen 7, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2008 Tak to je f poho, tak si to jeste ty sam preved do PSP. Nejake filmy mi taky nejdou, a musim si je prevadet sam ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brkoun Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 Dík, jdu to zkusit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hunter Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 zkus to hodit do ms0:/ MP_ROOT/100ANV01 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brkoun
Cuzz lidi, mam nový psp a chci si do něj dát staženej film, stáhnul jsem si 8 mili a tak co dál. Musim to ještě nějak převádět?? Stáhnul jsem si to odsuď z filmů... Dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts