Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak na TV poznám, že má progresivní scan

jakudo

Otázka

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

má tam 5 klíků, právě proto jsem si před chvilkou (cca půl hodinou), koupil naproti v obchodě kabel s 5ti kolíky. Před 5ti minutama jsem to zapojil a když v PSP nastavím progres, tak mi ten obraz de úplně debilně.. Nevím, co s tím...A čekat na to, až budu doma (v ČR), kd emi to půjde se mi nechce;)

5 kolíků to má a v návodu jsou ty kolíky popsané stejně jako na krabici toho kabelu (originál PSP)...zapojím, spustím a nejde. Zobrazí se mi jen takový obraz, který jakoby běhal nahoru a dolů. Ale na ten obyčejný způsob (nemůžu si vybavit jméno) to běží v relativně v pohodě, i když obraz taky nic moc...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

jo přesně tak, komponentní výstup. Dokonce i v manuálý té televize (i když je v korejštině) jsou ty výstupy popsané v angličtině (jsou tam vlastně jen značky) a ty všechy (všech 5) sedí s kabelem od Sony, co jsem si koupil. Ale když to přes těch 5 kolíků zapojím a nastavím v PSP progresive, tak to prostě nejde... Tak mi nějak uniká, na co tam teda těch 5 kolíků je... Ve směs mi to až tak nevadí, protože to budu používat převážně na filmy (ale jelikož je tady ten kabel o hodně levnější než v ČR, tak jsem koupil ten 5ti kolíkovej), ale hru jsem si chtěl taky někdy zkusit.

A i tak ten obraz je nic moc (ale to už bude asi na nastavení televize(jas,kontrast...)).

takže na co tam těch kolíků je teda 5?

Odkaz ke komentáři

• 0

nejde to tak zapojit - 3 konektory Y,Cb,Cr musis zapojit zase se 3konektory Y,Cb,Cr v tv - zbyle dva slouzi na zvukove kanaly - musis v menu tv najit polozku prepinani vstupu a nastavit vstup na komponentni - to same mas treba kdyz chces z dvd prehravace,satelitniho prijimace prijimat signal rgb pres scart - pokud nenastavis v tv rgb tak ti to pres scart taky nejede

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu