jakudo Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 ..nebo jak se tomu nadává. Prostě, aby mi tam po připojení PSP Slim šly i hry. Jde to nějak někde poznat? Jde mi o televizi LG 29FS4R. Nevím, jestli se to někde udává jako údaj nebo to poznám podle počtu sinchů...či jak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 je to napsaný v manuálu k TV :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 je to napsaný v manuálu k TV :) No jo, to tam možná někde bude, ale jsem v Jižní Korei a to, jestli to tam je napsaný fakt nezvládnu zjistit;) Je i jiná možnost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 tak třeba tady máš nějaká info http://www.videoexpert.cz/klasicke-televizory-4-3/lg-29fs4rnx je tam jen scart (3 kolíky), nemá komponent(5 kolíků) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 má tam 5 klíků, právě proto jsem si před chvilkou (cca půl hodinou), koupil naproti v obchodě kabel s 5ti kolíky. Před 5ti minutama jsem to zapojil a když v PSP nastavím progres, tak mi ten obraz de úplně debilně.. Nevím, co s tím...A čekat na to, až budu doma (v ČR), kd emi to půjde se mi nechce;) 5 kolíků to má a v návodu jsou ty kolíky popsané stejně jako na krabici toho kabelu (originál PSP)...zapojím, spustím a nejde. Zobrazí se mi jen takový obraz, který jakoby běhal nahoru a dolů. Ale na ten obyčejný způsob (nemůžu si vybavit jméno) to běží v relativně v pohodě, i když obraz taky nic moc... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 aha ...tak v Česku maj blbý popisky :).....no tím pádem to nemá progressive scan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 8, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 tak na co je tam těch 5 kolíků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Březen 8, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2008 komponentni vstup? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 jo přesně tak, komponentní výstup. Dokonce i v manuálý té televize (i když je v korejštině) jsou ty výstupy popsané v angličtině (jsou tam vlastně jen značky) a ty všechy (všech 5) sedí s kabelem od Sony, co jsem si koupil. Ale když to přes těch 5 kolíků zapojím a nastavím v PSP progresive, tak to prostě nejde... Tak mi nějak uniká, na co tam teda těch 5 kolíků je... Ve směs mi to až tak nevadí, protože to budu používat převážně na filmy (ale jelikož je tady ten kabel o hodně levnější než v ČR, tak jsem koupil ten 5ti kolíkovej), ale hru jsem si chtěl taky někdy zkusit. A i tak ten obraz je nic moc (ale to už bude asi na nastavení televize(jas,kontrast...)). takže na co tam těch kolíků je teda 5? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 asi takhle...to že má TV komponent ještě neznamená že má progresivní scan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jakudo Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 no jo, ale na co teda ten výstup je? Jak ho můžu použít? a když TV nemá komponentní vstup (5 kolíků), jde ten kabel zapojit i do normalního 3cinch (2 zvuk, 1 video)? Jestli jo, tak které z těch 5. musím oddělat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kocour65 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 nejde to tak zapojit - 3 konektory Y,Cb,Cr musis zapojit zase se 3konektory Y,Cb,Cr v tv - zbyle dva slouzi na zvukove kanaly - musis v menu tv najit polozku prepinani vstupu a nastavit vstup na komponentni - to same mas treba kdyz chces z dvd prehravace,satelitniho prijimace prijimat signal rgb pres scart - pokud nenastavis v tv rgb tak ti to pres scart taky nejede Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jakudo
..nebo jak se tomu nadává. Prostě, aby mi tam po připojení PSP Slim šly i hry. Jde to nějak někde poznat? Jde mi o televizi LG 29FS4R. Nevím, jestli se to někde udává jako údaj nebo to poznám podle počtu sinchů...či jak...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts