Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 NJN uz to nefunguje....ale skusim se poohlidnout po novy verzi.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
netix Odesláno Duben 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Mám problém, když to tam hodím, tak se mi v recovery menu ten plugin neukáže, nevíte prosím co s tím? (ve vsh to mám napsané dobře) me taky ne... ten nazev ,ma byt na rooru nebo v ty slozce jo kdyztak mi to sem napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Duben 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 17, 2008 Tak koukam ze nova verze tohodle pluginu nevysla, takze si ji na 3,90M33-3 neuzijete :(:P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Duben 22, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 22, 2008 to je akorat prdel nekoho napalit ze uz je 4.00 ale jinak je to docela zbytecne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
†mefistos† Odesláno Červen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2008 good plugin ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7lance7 Odesláno Červen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Nechápu proč to neudelat normalne jak když prekladate XMB otvorite rco plugin a prepíšte..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cloud.M@-T€R Odesláno Červen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2008 Já vím že to tak jde...ale tim zasahuješ do FLASH a nováčci by si tím akorát brickli PSP Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts