Guest Dolf Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2006 Jsem začátečník a potřebuju poradit. Při vložení disku s hrou GTA Vice City mi to napíše že musím mít fw 2.81 - poraďte prosím jak to mám udělat. Citovat
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2006 no tak dej update ne ? mas to na tom umdcku...neni na tom nic tezkyho tohle je moc :D Citovat
Guest Dolf Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2006 Heh tak sorry :D ještě musím počkat až se mi nabije baterka mi to hlásí. takže to jen takle jednoduchý jo? Fakt sorry mám ho první den :roll: Citovat
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2006 nic se nedeje..jinak se podivej do topiku pro zacatecniky...je to dulezity nez budes delat update ! Citovat
placek Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2006 Heh tak sorry :D ještě musím počkat až se mi nabije baterka mi to hlásí. takže to jen takle jednoduchý jo? Fakt sorry mám ho první den :roll:Ano je to takhle jednoduché.Ale pozor-po tomhle updatu si už nezpustíš ISO a další homebrew z karty. Citovat
killer23 Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2006 tjn radši si udělej update na 2.71 SE-B a nebo downgrade na 1.50 ale co to už je na Tobě ale kupovat hry za 1.500kč mno není to nic levnýho koupil jsem si 3 origoš a pak jsem přešel na iso hry :lol: Citovat
Kořas Odesláno Listopad 21, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2006 tjn radši si udělej update na 2.71 SE-B a nebo downgrade na 1.50 ale co to už je na Tobě ale kupovat hry za 1.500kč mno není to nic levnýho koupil jsem si 3 origoš a pak jsem přešel na iso hry :lol:Všechny hry (kromě teda novinek) jsou na netu za mnohem míň něž za 1500 pokud si to kupoval za 1500 tak seš s prominutím blb*j protože na netu je to všechno levnější Citovat
logo Odesláno Prosinec 9, 2006 Nahlásit Odesláno Prosinec 9, 2006 tjn radši si udělej update na 2.71 SE-B a nebo downgrade na 1.50 ale co to už je na Tobě ale kupovat hry za 1.500kč mno není to nic levnýho koupil jsem si 3 origoš a pak jsem přešel na iso hry :lol:Všechny hry (kromě teda novinek) jsou na netu za mnohem míň něž za 1500 pokud si to kupoval za 1500 tak seš s prominutím blb*j protože na netu je to všechno levnější sry za offt.noo nvm kdo je tady blb*j.... jen se mu snažil vysvětlit klady a zapory tak nvm co to tady zkoušíš... :roll: Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.