Z.I.P Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Zdravim, poradte mi prosim.....jsem v casti Origins, sejmul jsem vsechny ty repraky a ted cekam pred mistnosti kde je doctor Pickman,ale nevim jak vevnitr. Nak to tam na me pusobi ze sem napul omamenej a kdyz rika ze ho mam sejmout tak mision failure. Dik za radu,jo8) jinak je to teda kotel hra!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 musíš ho pouze uspat....zabij toho co tam je sním (z něj dostaneš uspávačku) a pak di do doktora :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z.I.P Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Good work Danny!!!!!!!!!! Dik moc, sem to zkousel asi 50x............ easy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-JaP- Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Cau lidi pls zasekl sem se hned ve druhe casti hry v tom osamelym dome jak je na zamku ten retez.Pobiham v dome jako silenec podlezl sem i tu zidku jakoby do detskeho pokoje , ale nevim jak dal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asterix13 Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 musis dole ve sklepe hledat v tech bednach a jednu otevrit a neco tam najdes a pak uz jedes dal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts