ThomasVT Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Zdravim, kdyz sem zkousel davat obrazky do slozky X:/PSP/PICTURE (obrazky mam normalne ve velikosti na PSP) tak se mi v PSP v PICTURE nezobrazi... prosim o radu jak je tam mam dat a nebo kam?... dekuju predem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 X:/PICTURE....nebo X:/PSP/PHOTO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 X:/PICTURE....nebo X:/PSP/PHOTO no jasny to sem delal kdyz sem mel 3.03 OE-C a slo to fpohode ted sem premazaval kartu delal 3.90 a uz tam se nezobrazi ... nemusim na to mit tu aplikaci s tim 1.5 kernelem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 to urcite ne ... jen jestli tam nedavas GIF XD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ThomasVT Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 to urcite ne ... jen jestli tam nedavas GIF XD normalni JPEGy este vcera mi to na 3.03 fungovalo... jinak vkladani her a hudby je bez problemu...jenom kdyz vlozim obrazky tak ve slozce v kompu se mi tam zobrazi ze tam normalne sou pak vypojim kabel a v PSP se kouknu a pise to ze ve slozce nic neni... EDIT: nikdo neví? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ThomasVT
Zdravim,
kdyz sem zkousel davat obrazky do slozky X:/PSP/PICTURE (obrazky mam normalne ve velikosti na PSP) tak se mi v PSP v PICTURE nezobrazi... prosim o radu jak je tam mam dat a nebo kam?... dekuju predem..
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts