Dzunk Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Cau jelikoz sem v 9. a tenhle tejden musim mit prihlasku na skolu tak se chci zeptat jestli mi nemuzete doporucit nejakou dobrou skoly. Nakou pro normalni lidi zadny sprty nebo smazky atd je mi docela jedno jestli to bude obchodka nebo gympl ale aby se delali zkousky a nelpeli nak extra na vysvedceni. Dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 hele nevim jakou doporucit..ale urcite ne ELTODO:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 to je co eltodo? me mati cpe na hovorcovickou obchdoni akademii ale ja chci na obchodku holesovickou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 to je co eltodo? me mati cpe na hovorcovickou obchdoni akademii ale ja chci na obchodku holesovickou[/quoteEltodo je elektrotechnicka skola.....je tam ucnak i stredni skola...ale je pekne nahovno...bohuzel tam chodim...jinak obchodni akademie sou vzdycky dobry:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 já ti jasně doporučuju arabskou kámoš tam de a bratr tam chodil a je to suprová škola bratr si jí pochvaloval teda ne já spíš ti ji nedoporučuju já vo tom vím velký...... ale bratr říká že je to fakt dobrá škola ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 ok...... tak co lidi doporucite nejaky? edit: mantin: hele to ne ja araby moc nemusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Hlavně zvaž svoje schopnosti, abys pak nebyl vedle, šel jsem na gympl skoro se samejma a ted toho mám až po krk.............:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 ok...... tak co lidi doporucite nejaky?edit: mantin: hele to ne ja araby moc nemusim heh:D kdyz pudes na arabskou tak tam aspon poznas kamosku:)...de tam taky:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 ok...... tak co lidi doporucite nejaky?edit: mantin: hele to ne ja araby moc nemusim tam nejsou arby to je prostě škola kde si na začátku můžeš vybrat jestli půjdeš do třídy na programátora a nebo humanitka (jazyky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 nechoď na jazykovej gympl;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 hele ja jdu na soukromou obchodni akademii v satalicich a je to tam pry upa fajn na znamkach nijak nejsou zasedli a je to tam v poho ale jeste jedna vec smazky pocitej na kazde skole... :dozey: a mohli bysme parit na psp xDDD jo a skolne je neakzch 15000 myslim. myslim ze mnohem min.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 F007: statalice sou strasne daleko edit: hlavne ted sem na gymplu a du z nej pryc protoze je to tu nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 F007: statalice sou strasne dalekook tak ne :(:(:(:(:(:(:( :D:D:D:D:D:D:D:D no nevadi najde se jina beymocna ovecka :twisted: :lol: nic sem nerekl no tak nevadi ale mel jsi se o to yajimat trochu drive ted je to dost na rzchlost a hlavne uy muyou mit plno :D:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 nejspis pudu na oaholesovice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 hele ja jdu na soukromou obchodni akademii v satalicich a je to tam pry upa fajn na znamkach nijak nejsou zasedli a je to tam v poho ale jeste jedna vec smazky pocitej na kazde skole... :dozey: a mohli bysme parit na psp xDDD jo a skolne je neakzch 15000 myslim. myslim ze mnohem min.. V 17ti se hlásíš na SŠ? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 V 17ti se hlásíš na SŠ? :) 2 roky operaci te poznamenaji no takze jeden rok jsem mel odklad ve skolce a druhy byl na operacich a jeden rocnik musel kvuli tomu delat znova ne ze jsem propadl ale tridni a i reditelka to chteli aby mi prej bylo lip pff :D hele ale vic si muzem treba povedet po pm at tu ne offtopicujeme jinak sry vsem za offtopic :oops: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fufys Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Pod na Gymnázium Jana Keplera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 tak podle tveho zajmu o studim a vzdelani... jinak cesi maj nejlepsi chemiky na svete, takt skus Chemickou prumyslovku.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 to jo teda ja a chemik looool ja bud gympl nebo obchodka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.