Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Kam na stredni v praze?

Dzunk

Recommended Posts

Cau jelikoz sem v 9. a tenhle tejden musim mit prihlasku na skolu tak se chci zeptat jestli mi nemuzete doporucit nejakou dobrou skoly. Nakou pro normalni lidi zadny sprty nebo smazky atd je mi docela jedno jestli to bude obchodka nebo gympl ale aby se delali zkousky a nelpeli nak extra na vysvedceni. Dik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já ti jasně doporučuju arabskou kámoš tam de a bratr tam chodil a je to suprová škola bratr si jí pochvaloval teda ne já spíš ti ji nedoporučuju já vo tom vím velký...... ale bratr říká že je to fakt dobrá škola ;)

Odkaz ke komentáři

hele ja jdu na soukromou obchodni akademii v satalicich a je to tam pry upa fajn na znamkach nijak nejsou zasedli a je to tam v poho ale jeste jedna vec smazky pocitej na kazde skole... :dozey: a mohli bysme parit na psp xDDD jo a skolne je neakzch 15000 myslim. myslim ze mnohem min..

Odkaz ke komentáři

hele ja jdu na soukromou obchodni akademii v satalicich a je to tam pry upa fajn na znamkach nijak nejsou zasedli a je to tam v poho ale jeste jedna vec smazky pocitej na kazde skole... :dozey: a mohli bysme parit na psp xDDD jo a skolne je neakzch 15000 myslim. myslim ze mnohem min..

V 17ti se hlásíš na SŠ? :)

Odkaz ke komentáři

V 17ti se hlásíš na SŠ? :)
2 roky operaci te poznamenaji no takze jeden rok jsem mel odklad ve skolce a druhy byl na operacich a jeden rocnik musel kvuli tomu delat znova ne ze jsem propadl ale tridni a i reditelka to chteli aby mi prej bylo lip pff :D hele ale vic si muzem treba povedet po pm at tu ne offtopicujeme jinak sry vsem za offtopic :oops: :D
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu