white Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Napadlo mě,co takhe se pokusit schromáždit komunitu xboxářů a něják je zviditelnit,aby ostatní věděli,že jsou vázaní s xboxem. Proto jsem se vytvořil takové buttonky,které si každý kdo xbox má nebo mu třeba jen fandí umístí do podpisu a všichni ostatní budou vědět kdo je kdo. Světlá vezre: Pro majitele... Pro toužící... :D Pro budoucí majitele... Pro nadšence... Pro profíky... Tmavá verze: Pro majitele... Pro toužící... :D Pro budoucí majitele... Pro nadšence... Pro profíky... ------------------------------------------------------------- Tak snad se buttonky líběj. Hlavně aby plnili to co mají,tak si je dávejte do podpisu. Děkuju :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 ty jo tak v tomhle jsi me dost prekvapil chvalim chvali a hned posilam 500 points jako odmenu hned si neco dam do podpisu diik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JamesRamone Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 jsou povedený, good work;) hned si ji tam du hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 prosimte a neudelal bz jsi s cervenzm poyadim nebo s modrzm< a nebo modro bilim a ten napis xbox360? :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 prosimte a neudelal bz jsi s cervenzm poyadim nebo s modrzm< a nebo modro bilim a ten napis xbox360? :] Děkuju ti za pts a napiš mi přesně jak to chceš... Stejný písmo? Jaká barva písma? Jaký pozadí... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Děkuju ti za pts a napiš mi přesně jak to chceš... Stejný písmo? Jaká barva písma? Jaký pozadí... :) pls pls jak mas ten tvar tak kdybys to udelal tak ze by jsi od zdola leveho rohu do praveho roku nahore udelat caru ktera to oddeli na dva trojuhelniky a jeden bych chtel zlaty a ten druhy stribrny a na to bych chtel zelene napis xbox360 :D pls pls :DPS:kdyby byl nejaky specialni napad tak klido pridej jako prekvapko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 pls pls jak mas ten tvar tak kdybys to udelal tak ze by jsi od zdola leveho rohu do praveho roku nahore udelat caru ktera to oddeli na dva trojuhelniky a jeden bych chtel zlaty a ten druhy stribrny a na to bych chtel zelene napis xbox360 :D pls pls :DPS:kdyby byl nejaky specialni napad tak klido pridej jako prekvapko :D Já teda nevim,ale mě se to něják nelíbí... Ani jsem to líp nepochopil a asi bych to ani líp neudělal,ale jdu dělat teda ty originální. ;) Tady ho máš... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 nekecej :love: ja proste nemuzu to je tak krasny :love: :wohow: :love: ty vee dekujuuu :love:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 akorat skoda ze nemam jeste neco takoveho do avataru :( kdybys mi udelal i avatar na tenhle motiv tak ti dam dalsich points 500 :love: :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Tak jsem ještě něco málo udělal a mě se tohle líbí zatím nejvíc :P Jo a udělám,neboj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Tak jsem ještě něco málo udělal a mě se tohle líbí zatím nejvíc :P Jo a udělám,neboj... supeeer hele hodim si tam ten co si ted udelal je nejkrasnejsi si fakt borec :love: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 Tak jsem ti udělal na výběr ze dvou verzí... Za pts. děkuju... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 ty vole ty si nejlepsi fakt diik :-* ty ve vuubec nevim jak ti podekovat :love::wohow: a tady tech slibenych 500 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 ty vole ty si nejlepsi fakt diik :-* ty ve vuubec nevim jak ti podekovat :love::wohow: a tady tech slibenych 500 V pohodě,taky děkuju :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 9, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 vubec nemas zac fakt v tohle jsi vyniknul hele kolik ti je ?? to mi vrta celou dobu hlavou<<<??? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 9, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2008 vubec nemas zac fakt v tohle jsi vyniknul hele kolik ti je ?? to mi vrta celou dobu hlavou<<<??? :D To necháme být... Mysli kolik chceš a bude to tajemství :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david11468621995 Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 sú krásne ja som si dal chci :cheesygrin::cheesygrin::D:) ale možno, že si v júli zmením na bude...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
En3mY Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 pekny white-ty tmavsi verze se mi libej vic :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
~SiMi^gD Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Fko se zamiloval xD ... BTW: Oživení starýho topicu ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
^ToMmY^ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 Pěkné white... napis mi pls pm mam pro tebe job :D Btw taky by se mi hodil avatar :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alesek__ Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 muzes udelat pro me buttonku neco ve smyslu "ROZBIT" :( dik ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 muzes udelat pro me buttonku neco ve smyslu "ROZBIT" :(dik ;) Fakt pekny ty buttony..ty mas Core ?Tak to se nedivim...ten je na tom hodne zle...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Červen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 15, 2008 jen bych dal radu, zmen font a ramecek dej az za znak xboxu..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
liveoliverr Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 jen bych dal radu, zmen font a ramecek dej az za znak xboxu..... Já bych to neměnil , vypadá to solidě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corvette Odesláno Červen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2008 ramecek az za znak xboxu jinak se mi to libi font mi neva... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.