Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Napadlo mě,co takhe se pokusit schromáždit komunitu xboxářů a něják je zviditelnit,aby ostatní věděli,že jsou vázaní s xboxem.

Proto jsem se vytvořil takové buttonky,které si každý kdo xbox má nebo mu třeba jen fandí umístí do podpisu a všichni ostatní budou vědět kdo je kdo.

Světlá vezre:

Pro majitele...

f_VlastnimWhim_460b014.jpg

Pro toužící... :D

f_ChciWhim_72b91f0.jpg

Pro budoucí majitele...

f_BudeWhim_9078096.jpg

Pro nadšence...

f_Fandawhim_ac0986e.jpg

Pro profíky...

f_Profiwhim_0d549ea.jpg

Tmavá verze:

Pro majitele...

f_Vlastnimblam_9df42d0.jpg

Pro toužící... :D

f_Chciblackm_e90b79d.jpg

Pro budoucí majitele...

f_Budeblackm_a62c7b2.jpg

Pro nadšence...

f_Fandablackm_b2bce7a.jpg

Pro profíky...

f_Profiblackm_a512cdb.jpg

-------------------------------------------------------------

Tak snad se buttonky líběj. Hlavně aby plnili to co mají,tak si je dávejte do podpisu. Děkuju :D

Odesláno
  white napsal:
Děkuju ti za pts a napiš mi přesně jak to chceš... Stejný písmo? Jaká barva písma? Jaký pozadí... :)
pls pls jak mas ten tvar tak kdybys to udelal tak ze by jsi od zdola leveho rohu do praveho roku nahore udelat caru ktera to oddeli na dva trojuhelniky a jeden bych chtel zlaty a ten druhy stribrny a na to bych chtel zelene napis xbox360 :D pls pls :D

PS:kdyby byl nejaky specialni napad tak klido pridej jako prekvapko :D

Odesláno
  f-007 napsal:
pls pls jak mas ten tvar tak kdybys to udelal tak ze by jsi od zdola leveho rohu do praveho roku nahore udelat caru ktera to oddeli na dva trojuhelniky a jeden bych chtel zlaty a ten druhy stribrny a na to bych chtel zelene napis xbox360 :D pls pls :D

PS:kdyby byl nejaky specialni napad tak klido pridej jako prekvapko :D

Já teda nevim,ale mě se to něják nelíbí... Ani jsem to líp nepochopil a asi bych to ani líp neudělal,ale jdu dělat teda ty originální. ;)

Tady ho máš...

f_Whatm_ec3a22c.jpg

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu