°°K°A°M°° Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Přesně v tekenovy sou sice komba ale skoro nadlicky vykon je vytukat:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 mk je o skillu ne o mackani vsech tlacitek jako u tekkenovi...jako pride me trapas , kdyz si vemu eddyho v tekemu,mackam totalne vsechny tlacitka furt dokola a vyhraju...tohle je proste ubohy...jak rikam mk je o skillu =)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 nevim jak mk, ale tekken me pripada bezmyslenkovity mlaceni do psp..:D fakt smysl:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 jj o tom sem psal vis ..vzal sem si edyho,nedival se na psp obrazovku a mackal....a vyhral sem cca 8kol posobe...(nebylo to nastaveny na easy =) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Takže říkáte, že by mohlo mít smysl do MK jít? Jako MK4 na PC mě docela dost bavilo. Ale to už je hodně let zpátky. Takže těžko říct jak se na to budu dívat teď. Tehdy jsem na hry moc náročný nebyl. Teď už mám docela dost vyšší nároky. Ale u MK mi prostě přišlo, že mám sice mnohem míň úderů, ale dají se mnohem líp kombinovat. U tekkena jich byla stovka. Z toho 40 nešlo použít, dalších 40 se použít dalo, ale neměli využití a ze zbytku se člověk naučil pár kombinací který mačkal a šance na výhru byly stejný ať hrál po slepu nebo na to koukal. Navíc jak jsem koukal na trailer, tak MK by měl mít víc módů ne? Nejen mlácení. Ale i snad nějaký další? Co mě zaujalo byly třeba šachy. Člvoěk i když dostane náldu přemýšlet, tak nemusí měnit UMD :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 tekken je jednoduchej a komba se naučí každej debil..Mortal je o hodně komplikovanější a cesta k ovládání těch nejdrsnějších komb může trvat roky učení i pro zapřísáhlího skillzora:) Tekken mě přestal bavit hodně brzo a už je to nuda a nemá co nabídnout..v MK: unchained mám odehranejch přes 900 zápasů, z toho 500 za noob saibota a smoka a baví mě to čím dál víc protože jsem teprve na začátku a do mastera mám ještě hodně daleko:) 3 dny jsem se učil jedno kombo a přesto se mi nepovede pokaždý..takže kdo prahne po nějaký zábavný bojovce která vydrží věčně tak by měl jít určitě do MK:) já osobně jsem očekával, že to nebude dosahovat kvalit starších dílů ale spletl jsem se:) a kdo má zájem tak si může stáhnout 325 MB video těch možná nejdrsnějších kombo masakrů s názvem "Mortal Kombat Destruction" na jehož tvorbě pracovaly ty nejnaskillovanější borci několik let)) tady je odkaz ke stažení: http://www.ultimatemk.com/cvids.php nebo na něj můžete mrknout na youtube: PART 1 PART 2a je to fakt peklo) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 no škoda že někdo neudělá i bojovku, kde by bylo třeba víc zapojit mozek :-) Jakože ať Tekken a nebo i nejspíš MK mi přijdou jakože je to hlavně o nacvičení přesných kombinací kláves. A to potom člověk zkouší mačkat a doufá že protivník nevykreje první úder a tím mu dají šílenou nezablokovatelnou sadu :-/ Docela bych bral nějakou bojovku, co měla jednoduše ovladatelný údery (klidně hodně komb ale kambinace tak max na 2 až 3 tlačítka a nebyl by tam tolik důraz na načasování...) a odehrávala by setak akorát zpomaleně... Takže aby člověk stíhal sledovat co dělá soupeř a mohl na to reagovat patřičným krytem či vhodným úderem. Těžko to pospat. Ne aby souboj byl o tom že soupeřím s ovládáním kde se tři dny učím namačkat dlouhý kombo. Ale abych soupeřil s protivníkem a komba ktomu byly jen prostředek... Místo dlouhýho učení jak kombo použít, abych se ho dlouze učit použít ve správnou chívli. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romik_cz Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Tak to vypada docela dobre ta tvoje predstava.Ale je otazka jestli je nekdo schopen takovou hru udelat.No a jinak mne ten MK docela zajma.Vypada to na slusnou parbu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.MaTy Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 přes co se vám to podařilo pustit ja mam FW 2.71 SE-B a nejde to ani pres devhook... jak na to mam jit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 jede to pres devhook 0.44 a 0.46 prej ...aspon to vetsina lidi rika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 tekken je jednoduchej a komba se naučí každej ****..Mortal je o hodně komplikovanější a cesta k ovládání těch nejdrsnějších komb může trvat roky učení i pro zapřísáhlího skillzora:) Tekken mě přestal bavit hodně brzo a už je to nuda a nemá co nabídnout..v MK: unchained mám odehranejch přes 900 zápasů, z toho 500 za noob saibota a smoka a baví mě to čím dál víc protože jsem teprve na začátku a do mastera mám ještě hodně daleko:) 3 dny jsem se učil jedno kombo a přesto se mi nepovede pokaždý..takže kdo prahne po nějaký zábavný bojovce která vydrží věčně tak by měl jít určitě do MK:) já osobně jsem očekával, že to nebude dosahovat kvalit starších dílů ale spletl jsem se:)a kdo má zájem tak si může stáhnout 325 MB video těch možná nejdrsnějších kombo masakrů s názvem "Mortal Kombat Destruction" na jehož tvorbě pracovaly ty nejnaskillovanější borci několik let)) tady je odkaz ke stažení: http://www.ultimatemk.com/cvids.php nebo na něj můžete mrknout na youtube: PART 1 PART 2a je to fakt peklo) hej dik super web ten prvni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 no škoda že někdo neudělá i bojovku, kde by bylo třeba víc zapojit mozek :-)Jakože ať Tekken a nebo i nejspíš MK mi přijdou jakože je to hlavně o nacvičení přesných kombinací kláves. A to potom člověk zkouší mačkat a doufá že protivník nevykreje první úder a tím mu dají šílenou nezablokovatelnou sadu :-/ Docela bych bral nějakou bojovku, co měla jednoduše ovladatelný údery (klidně hodně komb ale kambinace tak max na 2 až 3 tlačítka a nebyl by tam tolik důraz na načasování...) a odehrávala by setak akorát zpomaleně... Takže aby člověk stíhal sledovat co dělá soupeř a mohl na to reagovat patřičným krytem či vhodným úderem. Těžko to pospat. Ne aby souboj byl o tom že soupeřím s ovládáním kde se tři dny učím namačkat dlouhý kombo. Ale abych soupeřil s protivníkem a komba ktomu byly jen prostředek... Místo dlouhýho učení jak kombo použít, abych se ho dlouze učit použít ve správnou chívli. suhlas...napr. taky Die by the sword na PC...pozna niekto ? Nieje to sice bojovka, ale ol tam vymysleny genialny subojovy system, kde ste pohybom mysi ovladali svoj mec. Trvalo fakt dlho nez som sa ho naucil ovladat dobre, ale potom nebol problem zabit protivnika jedinym dobre mierenym uderom cez krk :) hlava dole... Nic lepsie som v ziadnej inej hre nenasiel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 hehe tak to musi bejt husty , je to nova hra nebo starsi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satharoth Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 hehe tak to musi bejt husty , je to nova hra nebo starsi ? noooo, to uz je dost stara hra :) myslim, ze z cias prvych voodoo 3dfx kariet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Jo Die by the sword byla super originální bojovka. Myslím že vyšla i někdy hodně dávno u Levelu. Si pamatuju, jak jsem se chytil do nějaké pasti, vysel jsme na lně za nohu vzhůru nohama a myší kolem sebe máchal mečem :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Nemá ten MK nějak primitivní bonusy? ANi jsem nedokončil celý tutoriál a šel jsem an ně kouknout. Jsou nějaký levný a nevím v mnoha místech se místo bonusu najdou další peníze... takže mám pocit že jen az tutoriál odeemču přes tři čtvrtě bonusů??? To je nějaký divný ne? Člvoěk by řekl, že na ně bude muset pracně vydělávat hraním.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 no aspon ze se neda udelat arcade jako tekken,kde se ani nemusim divat na displej a mackam cokoliv a stejne vyhraju =) fakt pro lamicky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
piggy Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 Fnuk, nejde nám s kámošem hrát přes wifi. :( Jde to někomu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Prosinec 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2006 dneska to konecne stahnu tak jsem zvedavy...taky jsem hral MK1-MK4 a je to parba :D nejlepsi jsou fatality!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grimer Odesláno Prosinec 31, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2006 hele mam otazecku...jak se delaji fatality? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrigo Odesláno Říjen 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2008 Jak na fatality ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patdevast Odesláno Březen 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2010 Čau lidi, je to debilní dotaz, ale nějak jsem nepřišel na to, jak, nebo jestli jde u Scorpiona v MK unchained nahodit vzhled z MK4? Něco takovýho jsem koupil v kryptě, ale nevim, jak to použít. Btw, Sub-zero vypadá otřesně... jak trhač ze želv ninja :-!. Měl jsem radši tu starou vizáž. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.