Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Co to znamená Fake karta

jakudo

Otázka

Mohl by mi prosím někdo vysvětliv co to vlastně znamená? Nebo spíš v čem to poznám a včem to může vadit při běžném používání PSP. Našel jsem tady jen to, jak každý odpovídá, že to možná bude fake, taky jsem našel odkaz na to, jak zjistit, že je fake, ale čemu to vadí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

17 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
ale na nic jiného to vliv nemá ne? třeba na funkčnost nějakého programu v PSP či hry.. Jen to kopírování a čtení ne?

A jak to můžu zjistit? Našel jsem tu návod, ale je jen na PSP Fat.

a myslíš že jako při hrách/programech se všechno načte do ramky??

Odkaz ke komentáři

• 0
no to asi ne, ale tak kdyby na fake kartách nic nešlo (nepočítám pomalejší náběh), tak by to byl asi velkej problém ne? takhle si "nikdo nestěžuje"

náročnější hry se můžou sekat, může se stát že se nebude ukládat savegame atd.... neřekl bych že si nikdo nestěžuje :)

Odkaz ke komentáři

• 0
Našel jsem tu návod, ale je jen na PSP Fat.

Stejný návod co je na FATA je i na Slimáka ;-).

Jinak FAKE = padělek, tak si vem že ti tu tvojí MMS (myslím tu fake) udělá nějakej čínskej na koleni ;), to asi nebude nejlepší kvalita :bash:.

Kámoš má fake a isa se mu sekaj jak sviň. Taky záleží jak je ta fake kvalitní :)

Odkaz ke komentáři

• 0

to DirtyKong: prave tam ten navod je jen na fata a na slima nefunguje. Je to pro kernel 1.5

Ale tak me funguje vse a de to rychle, takze to je v pohode.

Takze kdyz kupovat, tak ne Sony, jo?

P.S.: tady v korei maji docela levnejsi karty. 8GB sandisk za cca 1750,- tak doufam, ze to nebude fake:)

Odkaz ke komentáři

• 0

nechápu, co si tam máme přeíst? Jediné, co se tam píše o fake kartách je tohle

Pokud budete mít Fake kartu tak kartu naformátujte na FAt16

Stačí připojit PSP na USB a až vám v PC naběhne vyměnitelný disk tak dáte tento počítač/ Vyměnitelný Disk (X)/klikněte pravým tlačítkem a dejte formát.

Sice to nikdy nebude jako origo karta ale aspoň o něco by se měla zrychlit.

A pak jsou tam 2 odkazy na testy karet - první je na návod, který mi nefunguje (na slimovi) a druhý je odkaz na soubor na edisku, který tam již není, takže co si tam máme ještě přečíst? Myslíš, že jsem to nečetl;)

Odkaz ke komentáři

• 0
nechápu, co si tam máme přeíst? Jediné, co se tam píše o fake kartách je tohle

A pak jsou tam 2 odkazy na testy karet - první je na návod, který mi nefunguje (na slimovi) a druhý je odkaz na soubor na edisku, který tam již není, takže co si tam máme ještě přečíst? Myslíš, že jsem to nečetl;)

lol, stěr... :D jinak 8gb za 500,- bych celkem bral :bash:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu