Wakusol Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 no jesli soudíš hru podle obrázků...spíš bych dal na rady lidí co to hráli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atry Odesláno Listopad 22, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2006 ...muze to nekdo nak podrobnejc rozebrat... ...jakym stylem se to hraje...kariera atd... ...ja sem na hawkovi vyrost - druhej dil sem mastil nekolik let dokola :) ...ale ten "remix 2" na PSP me dost zklamal a nebavil me...uz se tam neobjevuje nic novyho, zadny inovace (proste jako GTA..porad to stejny dokola, hlavne ze to lidi kupujou :( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 hej jak to teda je??slape to prez 2.71SE B?nebo je na to portreba devhook? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 nevíte jestli nějak nejde prohodit ovládání šipkama s analogem?šipkama se mi to ovládá trochu blbě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 jenze kdyz mam v pi/i umd mechaniku to znamena ze nejde umd tak jak to mam rozlet podle tebe placku s devhookem na fw 1.5 ?? to fakt nechapuTwe už si s tou mechanikou něco udělej a přestaň to tady každýmu cpát :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 za 2 hod to mam a dam vediet ;) :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Timo Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 plz..mohl by mi nekdo napsat jak to rozebehnout prez 2.71SE-B?(nemam devhook)tak kdyby byl nekdo ochotnej mi napsat co mam vsechno udelat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 jenze kdyz mam v pi/i umd mechaniku to znamena ze nejde umd tak jak to mam rozlet podle tebe placku s devhookem na fw 1.5 ?? to fakt nechapuTwe už si s tou mechanikou něco udělej a přestaň to tady každýmu cpát :D ok sorry =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 takze to nejede na SE-B ??? :(:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 na 2.71 se -b to nejde na 100% to mam odzkoušene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 na 2.71 se -b to nejde na 100% to mam odzkoušene ani pres devhook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 na 2.71 se -b to nejde na 100% to mam odzkoušene ani pres devhook Kua proc by to nešlo jde to kua. Mám 2,71 SE-B" mno a sosnul jsem si verzi co jsem daval do downloadů ma nějak 650MB bez hudby kdyz to date do slozky ISO pri nacitani se to sekne, ale kdyz zabrouzite do sekce pro zacatecniky a najdete si nekde ten pac od 2,71SE-B" tak tam je nekde prilozenej i devhook no a pak staci dat jen UMD do mechaniky pustit devhook vybrat ISO tonyho a trada uz to jede. A co furt vsici mate, ze vas to nabavi a ze to je hovadina sem asi lama, ale hral jsem vsechny hawky a mne to celkem bavi. Grafika na PSP je celkem dost slusna a hra taky je to celkem prca. A este dotazek da se tam behat me to nejak nejde a jak se ma spravne pouzivat ten bullet time na spomaleni casu bo co to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 a pojede to na ciste SE-B??pres DH Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanyD Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 a pojede to na ciste SE-B??pres DH jo mam 2,71SE-B" a jede to pres devhook takze kdyz mas 2,71SE-B tak si nalej do PSP devhook a povali ti to uz mam vlastniho skatera a delam tutorial celkem good Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 na 2.71 se -b to nejde na 100% to mam odzkoušene jde to ale pres devhook ja to parim ... jo a nekdo tady psal ze ta¨m nejde behat i to se da zmacknes L+R dohromady ...je to v tutorialu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 jj fici to v devhooku ... ten spomaleny cas urobis myslim tak ze len tak jemenjsie tuknes do analogu a spomaly sa ti to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Hmm zvláštní tady dokonce někdo píše že nemá soudit hru podle obrázku,ale podle toho co mu řeknou ostatní nelíbý se to těm co je nezajímá skejt a co to neumí a tak to rači pomluví a jdou si hrát Fifu cha hi mno tak co se týče fw:2.71 SE-B tak jsem tam ještě žádnou hru nespustil vždy jsem musle použít devhook takže je jasný žádná hra na fw:2.71 nejede víc jak pět minut hi mno každopádně jezdím na skejtu aproto měn Tony baví hi podle mně je spíš GTA naprostá kravina hi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Hmm zvláštní tady dokonce někdo píše že nemá soudit hru podle obrázku,ale podle toho co mu řeknou ostatní nelíbý se to těm co je nezajímá skejt a co to neumí a tak to rači pomluví a jdou si hrát Fifu cha hi mno tak co se týče fw:2.71 SE-B tak jsem tam ještě žádnou hru nespustil vždy jsem musle použít devhook takže je jasný žádná hra na fw:2.71 nejede víc jak pět minut hi mno každopádně jezdím na skejtu aproto měn Tony baví hi podle mně je spíš GTA naprostá kravina hi :) co to mluvis....na SE-B sem ani jednou nepouzil devhook az u tady tonyho tak se zpamatuj a nemluv tady pic*viny!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 mne idu tiez vsetky hry... takmer a nepochopil som to "hi" v kazdej vete o_O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 mne idu tiez vsetky hry... takmera nepochopil som to "hi" v kazdej vete o_O tak to se dej vysetrit , jestli si to nepochopil O_o Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 Ja nechapu jak se muze najednou pospolu tolik lidi neschodovat v tolika nazorech :-( jsme prece lidi tak se tolik nezerte porad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Náhodou Tony je fakt výbornej... Myslím, že o 100% lepší než REMIX2... Akorát se mi zdál dost těžkej zezačátku... V tutoriálu jsem nepobral pár triků, ale už je to zažehnaný... Je to výborná hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Nechapu jednu vec...Mam sice dojeba** tlacitka sypky + analog ale tim to myslim neni...Proste jedu jedu vyzkocim a jak se spomali ten cas a dam sipku treba nakoru a on udela kickflipa tak nez dopadne na zem tak ve vzduchu hodi drzku a spadne na zem.Co mam udelat aby kdyz se spomali cas tak aby nespadl vul na zem??Diky... :-? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Musíš tu šipku držet dokud se ten skate nedotočí a nezezelená aby jsi mohl přistát...Vždycky to můžeš pustit až na tý zelený....taky mi to chvíli trvalo.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Francik_3 Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2006 Hey lidi příde mi to nějaký těžký... Jak tam dělám různý ty úkoly, tak jsem snad asi jen 1 udělal na toho profíka, jinak všechny hůř... Už jste to někdo udělal všechno na profi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.