Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tony Hawk´s Project 8

Timo

Recommended Posts

• Odpovědi 161
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

...muze to nekdo nak podrobnejc rozebrat...

...jakym stylem se to hraje...kariera atd...

...ja sem na hawkovi vyrost - druhej dil sem mastil nekolik let dokola :)

...ale ten "remix 2" na PSP me dost zklamal a nebavil me...uz se tam neobjevuje nic novyho, zadny inovace (proste jako GTA..porad to stejny dokola, hlavne ze to lidi kupujou :( )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest PAINkillerCZE
jenze kdyz mam v pi/i umd mechaniku to znamena ze nejde umd tak jak to mam rozlet podle tebe placku s devhookem na fw 1.5 ?? to fakt nechapu
Twe už si s tou mechanikou něco udělej a přestaň to tady každýmu cpát :D

ok sorry =)

Odkaz ke komentáři

na 2.71 se -b to nejde na 100% to mam odzkoušene

ani pres devhook

Kua proc by to nešlo jde to kua. Mám 2,71 SE-B" mno a sosnul jsem si verzi co jsem daval do downloadů ma nějak 650MB bez hudby kdyz to date do slozky ISO pri nacitani se to sekne, ale kdyz zabrouzite do sekce pro zacatecniky a najdete si nekde ten pac od 2,71SE-B" tak tam je nekde prilozenej i devhook no a pak staci dat jen UMD do mechaniky pustit devhook vybrat ISO tonyho a trada uz to jede.

A co furt vsici mate, ze vas to nabavi a ze to je hovadina sem asi lama, ale hral jsem vsechny hawky a mne to celkem bavi. Grafika na PSP je celkem dost slusna a hra taky je to celkem prca.

A este dotazek da se tam behat me to nejak nejde a jak se ma spravne pouzivat ten bullet time na spomaleni casu bo co to je.

Odkaz ke komentáři

Hmm zvláštní tady dokonce někdo píše že nemá soudit hru podle obrázku,ale podle toho co mu řeknou ostatní nelíbý se to těm co je nezajímá skejt a co to neumí a tak to rači pomluví a jdou si hrát Fifu cha hi mno tak co se týče fw:2.71 SE-B tak jsem tam ještě žádnou hru nespustil vždy jsem musle použít devhook takže je jasný žádná hra na fw:2.71 nejede víc jak pět minut hi mno každopádně jezdím na skejtu aproto měn Tony baví hi podle mně je spíš GTA naprostá kravina hi :)

Odkaz ke komentáři

Hmm zvláštní tady dokonce někdo píše že nemá soudit hru podle obrázku,ale podle toho co mu řeknou ostatní nelíbý se to těm co je nezajímá skejt a co to neumí a tak to rači pomluví a jdou si hrát Fifu cha hi mno tak co se týče fw:2.71 SE-B tak jsem tam ještě žádnou hru nespustil vždy jsem musle použít devhook takže je jasný žádná hra na fw:2.71 nejede víc jak pět minut hi mno každopádně jezdím na skejtu aproto měn Tony baví hi podle mně je spíš GTA naprostá kravina hi :)

co to mluvis....na SE-B sem ani jednou nepouzil devhook az u tady tonyho tak se zpamatuj a nemluv tady pic*viny!!

Odkaz ke komentáři

Nechapu jednu vec...Mam sice dojeba** tlacitka sypky + analog ale tim to myslim neni...Proste jedu jedu vyzkocim a jak se spomali ten cas a dam sipku treba nakoru a on udela kickflipa tak nez dopadne na zem tak ve vzduchu hodi drzku a spadne na zem.Co mam udelat aby kdyz se spomali cas tak aby nespadl vul na zem??Diky... :-? :-)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu