Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tony Hawk´s Project 8

Timo

Recommended Posts

Ja udelal na profi grindovani kolem ty silnice a jak musis vyskocit co nejvys...Jinak me na ty hre ste to ze se vym ten focus tapne automaticky zrovna kdyz to nejmin potrebujete!!!V THU2R se me libilo ze ste mohli kdy jste chteli proste drcnout do analogu a bylo...A jeste kdyz se sleze ze sk8tu tak se neda ovladat analogem na sipkach se to neda :-/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 161
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Me se ta hra libi, jen mi to prijde porad stejny...Kdyz jsem tu videl asi pred 2 mesicema video, tak tam bylo videt nejaky spesl realny pohyby na SK8tu, ale kdyz to hraju tak nic tokove nevidim, mozna je to tim, ze jsem si to ted stahnul a hral jsem jen freeskate, ale ta hra je proste to same jako THUG- Remixes 2....nebo se mylim?

Odkaz ke komentáři

Me se ta hra libi, jen mi to prijde porad stejny...Kdyz jsem tu videl asi pred 2 mesicema video, tak tam bylo videt nejaky spesl realny pohyby na SK8tu, ale kdyz to hraju tak nic tokove nevidim, mozna je to tim, ze jsem si to ted stahnul a hral jsem jen freeskate, ale ta hra je proste to same jako THUG- Remixes 2....nebo se mylim?
Je to tam...musíš dát analogem nahoru a dolu....
Odkaz ke komentáři

Hm tak sem to dojel závěrečný úkol s Tonym, ale mohl teda být těžší...Jinak super hra, ale těch 1.2GB na paměťovce je dost a bez videí to ani nemá cenu hrát....Asi si koupim originál, skoro jsem se od toho nehnul :) ..Jinak je tam spousta vylepšení a vychytávek proti THUGR a celkově mi to přijde o hodně lepší....

Odkaz ke komentáři

Ano potrebujute Hybrid Devhook 2.80

Stiahnut si ho mozete tu a potom vam to pojde v pohode

http://www.psp-hacks.com/file/919

P.S. Tony je pecka :)

...hele funguje v nem delani screenshotu..

Bohuzial nie. :(

...sem ho zkusil a nak nevim kde to spustit...sem to rozbalil a hodil do pspcka a nikde uadna spousteci ikona v GAME-MS..help:)

Odkaz ke komentáři

No jestli jsi to stáhnul a rozbalil správně tak asi nemáš 2.71 SE ...:) Je tam launcher v PSP/GAME271/, to by mělo jít...

..mam 2.71 SE...ale proste to skopcim na MS a v menu se mi to neukaze :( ...zase delam neco spatne...ja se znam :) ..ted de jen o to zjistit co..

Odkaz ke komentáři

hh kazdymu to jde a jen tobe ne :D asi ses fakt nemehlo :D

...vsak ja vim dokazu si to priznat...horsi sou volove a "oslove", co se snazej okoli presvedcit o opaku...ale marne 8) (vzdej to :lol: )

...jinak az budu potreovat poradit, tak se na tebe urcite obratim :D

Odkaz ke komentáři

Guest PAINkillerCZE
hh kazdymu to jde a jen tobe ne :D asi ses fakt nemehlo :D

...vsak ja vim dokazu si to priznat...horsi sou volove a "oslove", co se snazej okoli presvedcit o opaku...ale marne 8) (vzdej to :lol: )

...jinak az budu potreovat poradit, tak se na tebe urcite obratim :D

nesnasim te...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu