Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Tony Hawk´s Project 8

Timo

Recommended Posts

• Odpovědi 161
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

• 2 weeks later...
zdarec tak co?jak se vám líbí TONY P8? 8) je to sekec mazec? :lol: :D podle mě stojí za zmínku čekal jsem to horší a je to v poho!

no hratelnost je docela good...ale realite je fuj a navic tvurci sou docela blby :D neumej ani spravne pojmenovat triky v tom.... :D ;)

musíš jim napsat že tam mají chyby! :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 3 weeks later...

Tak tony je prene typ hry u ktery asi svoje PSP rozbiju, sem takovej trosku nervacek od prirody, obzvlast kdyz se ten dement rozseka na posledni rampe, ale jinak je to pecka, akorat nechapu jak mam jako zmacknout treba sipku nahoru a dolu najednou, chape to nekdo? Schvalne si to zkuste to prece nejde, to zlomite ne? Dit ty sipky sou spojeny takze kdyz je sipka nahoru zmackla, sipka dolu je nahore, vite co myslim? A je to docela tezky

Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

zdar,

zaprvy - THP8 je narez nejvetsi, ale UMDrip a UMDfull sou uplne jiny hry (skoro) :) proste bez tech animaci videi a hudby to nema vubec cenu hrat. nejdriv sem hral rip ale rikal sem si ze to je nuda nejvetsi ale pak sem dal fulla to je uplne jina pisnicka :)

zadruhy - uz to nekdo dohral (myslim karieru) na 1. misto? sem na 2. a uz to proste nejde u vsech lokaci mam tak 95% nebo 97% a proste dalsi sick uz fakt nejde a nejde :( je to desivy peklo.

Odkaz ke komentáři

no asi si taky nahodim uz jen rip kvuli mistu (jeste teda chvilku poseckam, pac jeste tak 2-3 goaly bych teoreticky mohl dat na sick :) )... ale nejakej match bychom dat mohli, jen nevim jestli jde nejak pres internet - tak abychom se spojili jen s lidmi se kteryma bychom chteli hrat .. mate s tim nejaky zkusenosti?

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
Nevíte někdo, kdy to u nás vyjde na UMD, na nějakejch stránkách tonyhawks.cz sem si jí obědnal s tim, že vyjde za 5 dní, no a už je tomu asi 3tejdny a je tam asi 18dní, tak asi nic.. :/

To tu ještě nevyšlo?

PS: kdyby mi odešla UMD mechanika do věčných lovišť, tak se skoro nic nedeje .... max by mi nektere ISA nejely :D:D:D:D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu