KARySTAL Odesláno Prosinec 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2006 no ja sem si stahl ten 195mb rip a zobrazi se mi jen uvodni obrazovka a pak to exne nevite cim to je ???mam fw 3.02 OE-B Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 vypni no umd v recorvery! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 26, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2006 jo nevite kde sehnat 100%save? na gamefaq.com ho nemaj! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Midnight Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 stahol som to... a pri nahravani hry..... v menu... ako v hre. mi zamrzne a neskupsti. musim ho vypnut a zapnut. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.eff Odesláno Prosinec 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2006 vypni si no-umd! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nero01010 Odesláno Leden 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2007 pls nemate nekdo link na tu riplou verzi ale torrent thx Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 zdarec tak co?jak se vám líbí TONY P8? 8) je to sekec mazec? :lol: :D podle mě stojí za zmínku čekal jsem to horší a je to v poho! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KrocanX Odesláno Leden 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2007 zdarec tak co?jak se vám líbí TONY P8? 8) je to sekec mazec? :lol: :D podle mě stojí za zmínku čekal jsem to horší a je to v poho! no hratelnost je docela good...ale realite je fuj a navic tvurci sou docela blby :D neumej ani spravne pojmenovat triky v tom.... :D ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
scoty Odesláno Leden 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 14, 2007 zdarec tak co?jak se vám líbí TONY P8? 8) je to sekec mazec? :lol: :D podle mě stojí za zmínku čekal jsem to horší a je to v poho! no hratelnost je docela good...ale realite je fuj a navic tvurci sou docela blby :D neumej ani spravne pojmenovat triky v tom.... :D ;) musíš jim napsat že tam mají chyby! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VINC Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 Tak tony je prene typ hry u ktery asi svoje PSP rozbiju, sem takovej trosku nervacek od prirody, obzvlast kdyz se ten dement rozseka na posledni rampe, ale jinak je to pecka, akorat nechapu jak mam jako zmacknout treba sipku nahoru a dolu najednou, chape to nekdo? Schvalne si to zkuste to prece nejde, to zlomite ne? Dit ty sipky sou spojeny takze kdyz je sipka nahoru zmackla, sipka dolu je nahore, vite co myslim? A je to docela tezky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Únor 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Únor 1, 2007 To neni zaroven ale rychle zmacki tlacitko dolu a pak dned nahoru nebo naopak ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 zdar, zaprvy - THP8 je narez nejvetsi, ale UMDrip a UMDfull sou uplne jiny hry (skoro) :) proste bez tech animaci videi a hudby to nema vubec cenu hrat. nejdriv sem hral rip ale rikal sem si ze to je nuda nejvetsi ale pak sem dal fulla to je uplne jina pisnicka :) zadruhy - uz to nekdo dohral (myslim karieru) na 1. misto? sem na 2. a uz to proste nejde u vsech lokaci mam tak 95% nebo 97% a proste dalsi sick uz fakt nejde a nejde :( je to desivy peklo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Hele kterej Tony hawk je novější ??? Udnerground 2 a nebo Project 8 ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Urcite Project 8. Jediny me stve ze na PSP nenarves tak krutou grafiku jak maj majitele PS3 .. to je pak vsechno v kvalite tech renderovanych videi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeos Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Tonyho mám ještě pořád na kartě ale teď už jenom rip na classic mod a na horse :) Jinak v kariéře jsem taky skončil na ranku 2, zajímalo by mě jestli to někdo odsud dal na 100% :) Mohli bysme taky dát nějakou soutěž v THP :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 Tak to si asi budu muset stáhnout, na compu mě hrozně bavil THPS 2, jinýho jsem neměl... Tak to bude kalba... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kronoss Odesláno Květen 4, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 4, 2007 no asi si taky nahodim uz jen rip kvuli mistu (jeste teda chvilku poseckam, pac jeste tak 2-3 goaly bych teoreticky mohl dat na sick :) )... ale nejakej match bychom dat mohli, jen nevim jestli jde nejak pres internet - tak abychom se spojili jen s lidmi se kteryma bychom chteli hrat .. mate s tim nejaky zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filous Odesláno Květen 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 18, 2007 Prosim vasn ewite jak se stahuje pres up file Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaRa Odesláno Květen 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 19, 2007 udelal jednu mapu na 100% ale kdyz jdu do dalsi tak se mi PSP vypne....nevite co s tim? doufam ze nebudu muset stahovat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Květen 21, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 21, 2007 Nevíte někdo, kdy to u nás vyjde na UMD, na nějakejch stránkách tonyhawks.cz sem si jí obědnal s tim, že vyjde za 5 dní, no a už je tomu asi 3tejdny a je tam asi 18dní, tak asi nic.. :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kubiis Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Nevíte někdo, kdy to u nás vyjde na UMD, na nějakejch stránkách tonyhawks.cz sem si jí obědnal s tim, že vyjde za 5 dní, no a už je tomu asi 3tejdny a je tam asi 18dní, tak asi nic.. :/ To tu ještě nevyšlo? PS: kdyby mi odešla UMD mechanika do věčných lovišť, tak se skoro nic nedeje .... max by mi nektere ISA nejely :D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
b-s-h Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Zrovna tony by ti nejel :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Hele nevíte někdo jestli Project 8 jde hrát ve čtyřech na jednom PSP ??? V underground 2 remix to jde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaman Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 No zatim sem ho nikde nenašel, všude jen, že si ho můžu předobjednat. Na všechny konzole už to je, jenom PSP má smůlu... http://console-forum.net/images/icons/icon9.gif Unhappy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Big Smoke Odesláno Květen 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2007 Dá se teda hrát ve čtyřech v projectu 8 ??? Zatim jsem přišel na to jak hrát ve dvou ale ne ve čtyřech.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.