kakaduCZ Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Čau lidi, vim, že je to dementní otázka, ale kde se tam pls mění jazyk? mě se to stáhlo ve francouzstině... Dikec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 kakadu cz:kdyz tam mas aj tak je to na pul aj a na na pul francouz jazyk ve hre zmenit nemuzes.musis to zmenit v psp system setink mel sem s tim taky problem ted to mam nemecky a o.k Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 mám 100 % všude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dirtyskunk Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 mám 100 % všude!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upni savy :) mě to nebaví plnit už Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sk8boarder Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 Upni savy :) mě to nebaví plnit už neupnu k cemu ti to bude ta hra je o plneni ne o savovani!!!!kdyz dam 100% save tak mas dohranou hru a uz si muzes jenom tak jezdit (coz je pekna nuda):) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Leden 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2008 neupnu k cemu ti to bude ta hra je o plneni ne o savovani!!!!kdyz dam 100% save tak mas dohranou hru a uz si muzes jenom tak jezdit (coz je pekna nuda):) lol,tohle je ochota:roll:...já to sice nepotřebuju ale měch bys mu to upnout...a třeba ho bavví jezdit:blink:... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rako.s Odesláno Leden 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2008 lol,tohle je ochota:roll:...já to sice nepotřebuju ale měch bys mu to upnout...a třeba ho bavví jezdit:blink:... Upněte nekdo prosím savy ...malímu bráchovi to nejde a já nemám čes a ani náladu mu to plnit.... Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schmeizie Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 tj dobra hra ale zamrza pri nacitani (nekdy) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Shifter960 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 dobrý mám už asi 2 měsíce 100 % upnul bych to ale když jsem formatoval kartu tak sem si ty savy jaksi vymazal njn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k3nNy Odesláno Květen 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 17, 2008 Pls hodte sem nekdo ty savy, ja si chci jen tak jezdit ukoly me moc nebavi, dik moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
_John_ Odesláno Duben 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2009 blazni co to plnej na sto pro, ja skoncil patej na posledni amateur pricce a uz sem nemel naladu to hrat dal a vymazat, ale asi tam jsou jeste pak nejaky videa u prvniho mista a tak co?? jinak hosi... v classic mode zkuste hned v prvni mape na sick posbirat kombo, jeste ted me z toho bolej prsty :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Duben 19, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2009 uz se tesim na iso/cso loader na novej hen , to se to pak bude parit THP8:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.