paculo Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 cavte,mam problem spustit niektore hry. po spusteni mi napise :GAME COULD NOT BE STARTED a pod ty nejake cisla nejde to len na nejakych hrach,neviete v com je chyba? diky takze to cislo je 80020148 cital som ze treba stahnut eloader,nemate link?pomoze to?thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 zalezi u kterych her ti to vyhazuje .... jestli mas slim tak u me v podpisu klikni na TimeMachine pokud mas FAT tak si musis urobit 1.50 kernel addon ... anebo ten eLoader - >http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2007090016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 pokud to jsou hry tak to nebude chybějícím 1.50 kernelem ten je potřeba jen k HB aplikacím zkus 1 ) zvýšit CFW 2 ) změnit UMD drive Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 paculo Odesláno Březen 10, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 a nepomoze spustit eloadera? neislo mi to napr. pri crash of the titans Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 ne jak řikám ten je pouza na HB aplikace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PsychoCZ Odesláno Březen 10, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2008 me zmatlo jak napsal jen "nektere" hry ... v XMB (normal v menu) zmackni Select a hod M33 driver ... nebo nvm co mas za firmware... kdyz tak napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
paculo
cavte,mam problem spustit niektore hry. po spusteni mi napise :GAME COULD NOT BE STARTED a pod ty nejake cisla
nejde to len na nejakych hrach,neviete v com je chyba?
diky
takze to cislo je 80020148
cital som ze treba stahnut eloader,nemate link?pomoze to?thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts