Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

demo God of War - iso (jak rozchodit?)

Lorem_Ipsum

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
na psp se hry neinstalujou ale jenom se hazi na kartu iso hry do ms0:/Iso/tvojehra.iso a demo verze se daji hrat i na ofiku ale jenom ty oficialne vydane,a hazi se do ms0:/PSp/game/a slozka demovky.

já vím co dělat s demem, mám jich plnou kartu :)

ale iso demo jsem jeste na ms nenahraval

tutorial jsem si prošel a na me, sticku vytvořil složku ISO ale, ale když to demo tam nahraju a tak ho potom v psps nevidím. záleží i na jméně toho souboru? nebo je to potřeba nějak převést?

a co je ofik nevim :oops:

přitom ale tady čtu dojmy z dema, nebo diskuze, kde se borci radí jak se kde dostat v demu dál, tak poraďte plíz, taky si to chci zapřit :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

máš oficiální FW 3.90 a na tom ISO/CSO soubory nespustíš ;)

musel bys flashnout na Custom firmware (na kterým jdou i stažený hry:))

potřebuješ k tomu ještě jedno PSP s Custom Firmware takže nejlíp uděláš, když se dohodneš s někým z mapy flasherů (odkaz mám v podpise ;))

Odkaz ke komentáři

• 0
máš oficiální FW 3.90 a na tom ISO/CSO soubory nespustíš ;)

musel bys flashnout na Custom firmware (na kterým jdou i stažený hry:))

potřebuješ k tomu ještě jedno PSP s Custom Firmware takže nejlíp uděláš, když se dohodneš s někým z mapy flasherů (odkaz mám v podpise ;))

teda já smekám tekkene90! tady člověk vyřeší fakt všechno! dík moc za rady a odkazy!!

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu