f-007 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 potrebuju poradit s nekolika vecma... 1) kdyz kradu tak kradu v noci a jsem skrceny a jdu k obeti okradu ji ale stejne me chyti i kdyz utecu nevite jak dokazat aby me nechytili? 2)jak si zvisim bojovou silu? 3)nemel by jste nekdo navod na internetu myslim questu nikde sem to nenasel a to jsem prolizal aj seznam... Opravdu moc dekuji za kazdou odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VoKoCA Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Tady máš návod. Snad ti to pomůže :-). A bojovou sílu si myslím zlepšíš, když se po zvýšení levelu půjdeš vyspat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 dik moc :D ps:ten je ale na pc :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 omg stačí zadat do seznamu oblivion a první strana co ti to vyplivne tak tam je uplně všechno,sílu zvyšuješ prostě bojem a levelováním,a chytěj tě protože pravděpodobně neumíš krást ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 omg stačí zadat do seznamu oblivion a první strana co ti to vyplivne tak tam je uplně všechno,sílu zvyšuješ prostě bojem a levelováním,a chytěj tě protože pravděpodobně neumíš krást !dik no zkusim to jo a uz jsem prisel na to kradeni :lol: clovek musi stat a ja musim byt co uplne nejbliz ukradnu a jdu zas pric a v poho :lol: omlouvam se preklepl jsem se opmlouvam se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 omg stačí zadat do seznamu oblivion a první strana co ti to vyplivne tak tam je uplně všechno,sílu zvyšuješ prostě bojem a levelováním,a chytěj tě protože pravděpodobně neumíš krást ! krats uz jsem se naucil a poprve co jsem dal obvilion TED do seznamu se mi jako prvni a jako druhe a jako treti a jako ctvrte a jako pate zobrazilo mininova na stahnuti te hry.... :dozey: omlouvam se melo to byt spolu s prvnim prispevkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 jak jsem řekl,první stránka co ti vyhledávač vyhodí http://oblivion.bonusweb.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VoKoCA Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ale dyt je to na PC a Xbox to samy ne? nebo to je jyny? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ale dyt je to na PC a Xbox to samy ne? nebo to je jyny?samozřejmě je to to samý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Březen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 dekuju moc chyba byla na me strane :-) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
f-007
potrebuju poradit s nekolika vecma...
1) kdyz kradu tak kradu v noci a jsem skrceny a jdu k obeti okradu ji ale stejne me chyti i kdyz utecu nevite jak dokazat aby me nechytili?
2)jak si zvisim bojovou silu?
3)nemel by jste nekdo navod na internetu myslim questu nikde sem to nenasel a to jsem prolizal aj seznam...
Opravdu moc dekuji za kazdou odpoved.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts