Saitek192 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo skušenosti s touhle baterkou http://www.playcentrum.cz/battery-tool-1800mah-psp-475401.htm jestli jo tak mam par otazek 1. da se používat jako normalni baterka na flashnutym psp 2. Kdyz ne co se stane kdyz ji dam do flashnuteho psp a zapnu ho ? 3.kdyz se da pouzivat jako normalni jak ji pak aktivuju na bandorinu kdyz budu chtit nekomu udelat flash díky za odpovědi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 1 ) ano nejlíp přes timemachine přímo i s MMS (na FW 3.90 m33-2) - bootuje do XMB, do pandory po stisknutí určeného tlačítka 2 ) zaplo by se a jen svítila kontrolka 3 ) s timemachine to bude furt pandora ale bude bootovat do XMb Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Saitek192 Odesláno Březen 11, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 ok díky a na tuhle baterku ten time machine pujde kdyz uz je v tom dana pandora ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 je to normální hotová pandora já ji mám a funguje super (''is hard coded to put the psp into service mode'' tam píšou tzn že nepude hodit na norma baterku asi) a TM ti určitě pude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KapaCZ Odesláno Březen 11, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2008 :) A už jste s ní teda někdo PSP Flashnul? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kačisko Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 :) A už jste s ní teda někdo PSP Flashnul? nee asi, já jako flasher flashuju pouze s touto baterií (i fat i slim, i když je pro fat[na herniprislusenstvi psali že to nejde,ale de]) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Saitek192
Chtěl jsem se zeptat jestli má někdo skušenosti s touhle baterkou http://www.playcentrum.cz/battery-tool-1800mah-psp-475401.htm
jestli jo tak mam par otazek
1. da se používat jako normalni baterka na flashnutym psp
2. Kdyz ne co se stane kdyz ji dam do flashnuteho psp a zapnu ho ?
3.kdyz se da pouzivat jako normalni jak ji pak aktivuju na bandorinu kdyz budu chtit nekomu udelat flash
díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts