wrout Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Zajímalo by mě, jaký hry vás baví nebo jsou vaše oblíbený. Jen abych věděl, jaký si mám pořídit a který ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Hitman BLood Money, Kane And Lynch, Beowulf, Conan, Call Of Duty 4, Bully, Crash Of The Titans, Burnout Paradise, Devil May Cry 4, Lost Odyssey, The Club, Guitar Hero, Assassin´s Creed Her je hodně záleží co tě zajímá za styl her :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Takže určitě bych se podíval na Saints Row (něco jako GTA,dobrá grafika,fyzika i umělá inteligence občanů). Potom Dead Rising (k tomu nebudu nic psát,podívej se na mojí recenzi sem > http://xbox.blog.cz/0803/dead-rising-aneb-zombie-utoci < a nakonec třeba Lost Planet (sci-fi hodně propracovaná a kvalitní hra),ale taky Assassin´s Creed (kde jsi nájemným vrahem ve středověku,volností podobné GTA a navíc výborná grafika). Takže asi takhle... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Orange box! ... assasins creed,call of duty 4,pgr4,lost planet,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
wrout
Zajímalo by mě, jaký hry vás baví nebo jsou vaše oblíbený. Jen abych věděl, jaký si mám pořídit a který ne.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts