niklik Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Ahoj, chtěl bych místo paměťovky HDD a zajímá mě, jestli jdou přetáhnout savy z paměťovky do novyho HDD. diky za odpoved Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stormi Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Jop , myslim ze jo, ale i tak tu pametovku si nechas ne? :) Aspon to budes mit protrideny - savy do memorky, dema apod. do HDD... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 white Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Tak princip je jednoduchý... Potřebuješ něco,co ti bude číst tu kartu a jestli se nepletu,tak takových zařízení je málo a možná,že vůbec zádná. Takže jak tu píše stormi... Budeš si muset (asi) nechat tuhle kartu v Xboxu + přidáš HDD,na kterým budou uloženy pokračujcí save/y... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Ahoj, chtěl bych místo paměťovky HDD a zajímá mě, jestli jdou přetáhnout savy z paměťovky do novyho HDD. diky za odpoved jde to (netřeba na to nic speciálního, uděláš to v menu Xboxu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
niklik
Ahoj, chtěl bych místo paměťovky HDD a zajímá mě, jestli jdou přetáhnout savy z paměťovky do novyho HDD. diky za odpoved
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts