marek_2080 Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 Motorstorm 2 tak tu mame prvni trailer :D http://ps3.ign.com/objects/965/965107.html podle ocekavani.. vypada to skvele :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Han Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 jj, bude mit dokonce 4 split screen MP ;) tohle mi u prvniho dilu chybelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Březen 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2008 SKVELE, moje milovana hra bude mit pokracovani....:thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Dokonalost je jen slovo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 super :) tak na to se tesim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 vypada to nadherne tagze do toho asi pudu ale Heavenly Sword 2 by byl lepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 me docela sklamal trailer ohledne hudby... vic proflaknutej track si fakt vybrat nemohli ... skoda :( jinak tohle mel byt ingame ? Nekde sem cetl, ze prej nechtej udelat to co u prvniho dilu, kdy vydali prvni trailer render a pak hra vypadala uplne jinak..,tak prej u druhyho dilu mel byt prvni trailer ingame, ale nezda se mi to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Woozzi Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 me docela sklamal trailer ohledne hudby... vic proflaknutej track si fakt vybrat nemohli ... skoda :(jinak tohle mel byt ingame ? Nekde sem cetl, ze prej nechtej udelat to co u prvniho dilu, kdy vydali prvni trailer render a pak hra vypadala uplne jinak..,tak prej u druhyho dilu mel byt prvni trailer ingame, ale nezda se mi to pokud tohle je ingame video (myslím že je), tak to bude ještě větší bomba než jsem čekal8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2008 Tak trailer na Motorstorm 1 vypadal 10x líp než pak vypadala hra.. Počkám si na gameplay :).. Na tuhle hru určitě vyjde demo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 tak tohle neni ingame video ani nahodou na 100% (to jako nepoznate?) mimochodem je to aji vsude napsany ze je to Teaser a ne Gameplay viz zde: http://www.ps3fanboy.com/2008/03/12/motorstorm-2-officially-unveiled-alongside-teaser-video/ (... it doesn't show any gameplay ...) jinak teda grafika v Motorstorm neni vubec spatna gdys to srovnam treba s MX vs ATV (to je aspon des) nebo s tou novou radoby konkurenci Baja (to je taky peknej hnus - de videt ze v THQ neumijou vubec programovat a neumi vyuzit potencial PS3) a o Motorstorm 2 psali ze bude lepsi nez v jednicce tagze myslim ze to nebude spatny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Březen 30, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 30, 2008 Přesně tak chce to jen čas a PS3 se rozjede i graficky uplně nehorázně,když si vezmu co měla PS2 v sobě za procesor,grafiku a ramku a NFS U2 na tom vypadalo jak na nadupaným PC za peti násobek.A hlavně doufám že tam bude Multiplayer i Split-Screen a že naklápění Six-Saxisu bude trochu vychytanější :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Září 12, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Tak demo hry uz je venku, na svuj mail, se kterym jste se registrovali na PSN, byste meli obdrzet 12ti mistny kod, kterej potom zadate ve Sprave uctu. Prave ted to stahuju, ma to 617MB :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 Tak demo hry uz je venku, na svuj mail, se kterym jste se registrovali na PSN, byste meli obdrzet 12ti mistny kod, kterej potom zadate ve Sprave uctu. Prave ted to stahuju, ma to 617MB :) Pak dej vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F789GH Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 podle games.tiscali.cz je 3 tydny pred lisovnou,NE VYDANIM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 12, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2008 taky me ten kod prisel a uz stahuju :D EDIT: tak grafika aji hratelnost super! Moc me to prekvapilo stejne jako Pure Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 wow, už jdu taky tahat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 já nic nedostal :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Kod prisel, jde se na to...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Taky mě ten kod přišel a moje hodnocení - jednička s lepšíma tratěma a pár autama navíc :dozey:.. Grafika z 99% stejná.. Hratelnost z 99,9% stejná.. Koho bavila jednička toho to bude bavit, ostatní ani náhodou :dozey:.. Přijde mě to jako takovej datadisk a podle mě by to klidně mohlo vyjít jako přídavek k jedničce na Store :dozey: A nekamenujte.. Moj názor :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Chlapci a co takhle gameplay video nešlo by udělat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heksa Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 ja chci taky kod :( bleee Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Poraďte někdo kam ma napsat ten kod nemúžu to najít :cry: mezinárodní kartu teprv čekam tak přímo z kupováním nemam zkušenosti,jestli to teda má něco společnýho,dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Si stačí pustit tohle :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rash182 Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Mígl: acount management a je to nak promotional code nebo neco takovyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Září 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Září 13, 2008 Je to asi jen věc názoru ale podle dema to bude fakt jen MS1 s novým prostředím a s pár novýma autama.. -> Je to možná jen tím, že to je demo, takže finální verze by teoreticky mohla vypadat lépe Docela mě to zklamalo, čekal jsem super grafiku, ale tohle je fakt jen předělaná jednička. Okolní prostředí je dost nedodělané, možná jsem hodně velký puntičkář a kdoví co bych od PS3 nechtěl, ale zdá se mi to fakt jako jen nějaký 'datadisk'. - jak pravil GameEs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.