Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

MotorStorm Pacific Rift

marek_2080

Recommended Posts

• 3 weeks later...

me docela sklamal trailer ohledne hudby... vic proflaknutej track si fakt vybrat nemohli ... skoda :(

jinak tohle mel byt ingame ? Nekde sem cetl, ze prej nechtej udelat to co u prvniho dilu, kdy vydali prvni trailer render a pak hra vypadala uplne jinak..,tak prej u druhyho dilu mel byt prvni trailer ingame, ale nezda se mi to

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

me docela sklamal trailer ohledne hudby... vic proflaknutej track si fakt vybrat nemohli ... skoda :(

jinak tohle mel byt ingame ? Nekde sem cetl, ze prej nechtej udelat to co u prvniho dilu, kdy vydali prvni trailer render a pak hra vypadala uplne jinak..,tak prej u druhyho dilu mel byt prvni trailer ingame, ale nezda se mi to

pokud tohle je ingame video (myslím že je), tak to bude ještě větší bomba než jsem čekal8)

Odkaz ke komentáři

tak tohle neni ingame video ani nahodou na 100% (to jako nepoznate?)

mimochodem je to aji vsude napsany ze je to Teaser a ne Gameplay

viz zde: http://www.ps3fanboy.com/2008/03/12/motorstorm-2-officially-unveiled-alongside-teaser-video/

(... it doesn't show any gameplay ...)

jinak teda grafika v Motorstorm neni vubec spatna gdys to srovnam treba s MX vs ATV (to je aspon des) nebo s tou novou radoby konkurenci Baja (to je taky peknej hnus - de videt ze v THQ neumijou vubec programovat a neumi vyuzit potencial PS3)

a o Motorstorm 2 psali ze bude lepsi nez v jednicce tagze myslim ze to nebude spatny

Odkaz ke komentáři

Přesně tak chce to jen čas a PS3 se rozjede i graficky uplně nehorázně,když si vezmu co měla PS2 v sobě za procesor,grafiku a ramku a NFS U2 na tom vypadalo jak na nadupaným PC za peti násobek.A hlavně doufám že tam bude Multiplayer i Split-Screen a že naklápění Six-Saxisu bude trochu vychytanější :)

Odkaz ke komentáři

• 5 months later...

Taky mě ten kod přišel a moje hodnocení - jednička s lepšíma tratěma a pár autama navíc :dozey:.. Grafika z 99% stejná.. Hratelnost z 99,9% stejná.. Koho bavila jednička toho to bude bavit, ostatní ani náhodou :dozey:.. Přijde mě to jako takovej datadisk a podle mě by to klidně mohlo vyjít jako přídavek k jedničce na Store :dozey:

A nekamenujte.. Moj názor :D

Odkaz ke komentáři

Je to asi jen věc názoru ale podle dema to bude fakt jen MS1 s novým prostředím a s pár novýma autama..

-> Je to možná jen tím, že to je demo, takže finální verze by teoreticky mohla vypadat lépe

Docela mě to zklamalo, čekal jsem super grafiku, ale tohle je fakt jen předělaná jednička. Okolní prostředí je dost nedodělané, možná jsem hodně velký puntičkář a kdoví co bych od PS3 nechtěl, ale zdá se mi to fakt jako jen nějaký 'datadisk'. - jak pravil GameEs

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu