susman Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Jedná se o tu verzi v cervenym pruheldnym plastu zajímá mě jestli s ní někdo neměl problémy protože už jsem jednou měl smůlu na modrej SanDisk ale to byl asi fakt spatnej kousek. I ta cena vypada zajimavě. viz. http://www.supergamer.cz/akce-sandisk-gaming-memory-stick-p-19051.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kvasimodo Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Taky jsem to uz videl na teto strance asi pred 3 tydny.Predtim psali,ze akce potrva do konce unora.Ted maji psanou akci nadale,ale uz tam nemaji jak dlouho akce potrva.Zarucuji se ,ze karta je No Fake,ale potvrdit Ti to nemuzu.Taky jsem si nebyl jistej,tak jsem se na to vykaslal.Jestli ji koupis,tak pak pisni jak jsi poridil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 murphy Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 ta karta neni na 100% fake ,sem svedek 4 techto karet a narliza ji dokonce vlastni ze? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 13, 2008 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Ja ji mel taky a 100% spokojenost , no FAKE :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DcDusa Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 ja ji mam taky a naprosta spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 conny Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 super karta dobra rychlost zapisu a cteni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 mam dvě modre sandisk pro duo game a sou na stopero v klidu no fake..byli testowane pro psp. muj test Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 susman Odesláno Březen 13, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 Objednáno pak dám vědět jak je na tom ta moje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kachnak Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 mam tu cervenou zadny problem :) kvalita od placka :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Březen 13, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2008 červené karty se snad ani nepadělali, takže bych se nebál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 susman Odesláno Březen 17, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2008 tak karta dnes dorazila a je bezproblemu aspon teda myslim :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
susman
Jedná se o tu verzi v cervenym pruheldnym plastu zajímá mě jestli s ní někdo neměl problémy protože už jsem jednou měl smůlu na modrej SanDisk ale to byl asi fakt spatnej kousek.
I ta cena vypada zajimavě. viz.
http://www.supergamer.cz/akce-sandisk-gaming-memory-stick-p-19051.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts