Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Jak připojit PS3 k Internetu ??

Maximo

Otázka

Čau všichni. Poraďte někdo jak připojit PS3 k Internetu pomocí Routeru (mám Edimax). Jsem registrován na Playstation Network ale pokaždé, když zapnu jakoukoliv hru objeví se mi Signed Out a když se vrátím do hlavního menu PS3 jsem Signed In. Chci hrát OnLine. Prosím moc poraďte někdo jak provést optimální připojení. Děkuju.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Ahoj mám dotaz prošel jsem všechny návody a tady se mi zdál nejlepší. Ale internet připojen pořádk ps3 není.

Chci se zeptat jestli problém možná není u routeru nebo kabelu.

Já mám modem a kabel, který jsem používal u O2TV. Modem je Zyxel Prestige 600HW-T3. Dle dostupných info na netu jsem zjistil, že má router. Co se týče kabelu dočetl jsem se že se má jednat o typ ethernetový kabel typu CAT5. Dal jsem ho do vyhledávače ať vím jak vypadá a dle dostupných obrázků je to on.

DOKÁŽETE MI NĚKDO PORADIT? DOOPRAVDY UŽ NEVÍM V ČEM KDE JE PROBLÉM?

Odkaz ke komentáři

• 0

Zkoušel jsi jít na na network settings , ?? Pokud ne? tak jdi tam - je to 2druhý zleva a úplně dole.

Klikni na connection a zkus tam dát enabled . Možná to máš vypnuté a ještě si connection test , teď nevím přesně ty názvy ,nejsem u ps3 .

A dej provést test, všude klikej křížek až tě to vyzve k Testu , uvidíš jestli ti to vezme ip adresu .. POTOM postupně by to mělo jít dolů a připojovat se ...

Až budu doma, tak ti poradím líp . Nemyslím si ,že je to kabelem ,měl jsem taky ten problém a musel v connection network dát ENABLED a šlo to ,,

Odkaz ke komentáři

• 0

Pokiaľ používaš viac zariadení musíš na routri nastaviť smerovanie portov tzn. aby router vedel na ktoré zariadenie v sieti má posielať pakety. Stačí v nastavebiach LAN uviesť IP adresu pska a port (napr. 192.160.1.20:31250). Ja osobne ho mám pripojené kabelom tak, že nastavenie odpadá, ale pokiaľ prípojiš cez wi-fi treba to definovať. V nastaveniach Edimaxu je to záložka nastavenie LAN---->spresnenie pre kábel a pre wi-fi to bude WLAN.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu