Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 otázečky před koupí

Otázka

Odesláno

ahoj, vsem zkusenym ps3 paranum:bash::)nez si pujdu vysnenou ps3 koupit, mel bych par otazek, abych pak se rovnou vrhnul na to a nemusel hledat, sice nejsem zadny amater ale neco jsem se proste nedocetl a nebo se mi to nechtelo cele procitat:):!:

1. ps3 pripojim k netu normalni kabelem z modemu, nemusim nikde nic nastavovat???a bude rovnou pristup do PSN a store???

2. nema nahodou nekdo zkusenost jestli volant logitech momo bude fungovat i s ps3????nekde jsem cetl ze jo nekde zase ze neee tak prosim poradte!!!!!

3. jaky mate zkusenosti s dualshockem 3????

4. upgrade firmware se provadi automaticky po zapnuti???

5. sluzba home uz je v provozu???nebo musim taky stahnout??

6. budu kupovat PS3 40GB a ta ma podporu ps2 her nebo ne??jsem cetl ze to jde s pomoci noveho firmware a nekde zase ze nejde......

dekuju vsem kteri se pokusi mi na vsechno odpovedet, nejsem zadny lamer mel jsem vsechny ps a ted se tesim na novou a na GT5P a GTA4 asi ani nedospim:)ale budu muset hodne pracovat aby byli money:cheesygrin::cheesygrin:

tak se mejte krasne a jeste jednou diky za rady.............

marek_2080: presunuto z PS3 Pokec

marek_2080: nastaveno jako Důležité

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Zalezi, co ti (ne)podporuje televize. Nejspis tam budes mit funkci prepnuti obrazu na 16:9, takze budes mit spravnou velikost obrazu bez roztahovani a nahore a dole dva tenke cerne pruhy, presne jako u tech filmu. Rozhodne bych tuto moznost preferoval. Dalsi moznost je mit obraz roztazeny na 16:10, tudiz bez cernych pruhu, cimz se ti hlavne trosku rozostri... Maji to tak asi vsechny obrazovky bez podpory zobrazeni v 16:9, prip. budes mit takovou funkci nekde v menu.

• 0
Odesláno

Podivej nejlepší asi bude, když si to pak vyzkoušíš. Jaké je to v tom umělém 16:9 a jaké je to v tom roztaženém. Sám uvidíš ten nevelký rozdíl. V těch 16:9 tam sice budeš mít ty dva úzké pruhy, ale vůbec to nebude vadit a ani to nezpozoruješ a bude to maximálně detailní;).

Každopádně to není v tomto případě žádný problém/vada a nemá cenu, aby sis s tím dělal hlavu.

• 0
Odesláno

Ok díky moc všem za odpovědi........počítám že do měsíce a něco se připojím k vaší komunitě :-) Tak do 14 dnů mi snad přivezou ten Xbox360 z reklamace a pokud bude opravený tak dohraju ještě pár her co mám rozehrané (Frontlines, Mercenaries 2 a Afro samuraj) a prodám ho i z PS 2 do jednoho obchodu kde vykupujou konzole. Xbox tam prodám i kdyby ho neopravili...vykupujou tam i porouchané konzole na součástky no a 19 svých THE BEST OF xbox her bych prodal do bazaru a k takto získaným penězům si něco přidám a koupím PS :-)

• 0
Odesláno

Ok, tak hodně štěstí:). A být tebou, tak bych si PS2 nechal, stejně ti za ni asi moc nedají a přijde mi to jako škoda, ale jak chceš. Sám mám doma Playstation 1,2,3 a PSP, takže má sbírka je ucelená, všechno tlusté verze krom psp slim:).

Navíc pokud máš nějaké zamilované PS2 tituly, tak nejdou hrát na těch PS3, které se prodávají teď, ale to určo víš.

Měj se a přeji šťastný výběr her8)

• 0
Odesláno

Mám problém. Hrál sem ps3 přes HDMI kabel, ale ted to chci hrát přes cinche. Nejde to. Neleze z toho zvuk ani video. řeknete mi proč a dejte mi návod prosím. Myslím si, že se to přepíná v nastavení, ale já nemám obraz, tak mi prosím pošlete návod pro slepce. šipku doleva, doleva dolů.......

děkuji za pomoc, pište na kingmt@seznam.cz

• 0
Odesláno

Chci se zeptat mám tyhle reproduktory:

http://www.alza.cz/reproduktorova-sestava-5-1-logitech-x-540-d71005.htm

Vstup zvuku je dělán pomocí 3x 3,5 jacků. Jde mi o to jak to vše pospojovat aby šel zvuk do těchto repráků (ano vím bude 2.1)

Mám PS3 a plánuji tutu TV

http://www.alza.cz/37-lcd-tv-samsung-le37b650-cerna-black-d114627.htm

Takže se PS3 zapojí do TV pomocí HDMI.

Vím že PS3 má vzádu u jen optický konektor na repro ale ty moje ho nemají. Existuje náká redukce? Případně jak udělat aby šel obraz přes HDMI ale zvuk do těch repráků.

• 0
Odesláno
Chci se zeptat mám tyhle reproduktory:

http://www.alza.cz/reproduktorova-sestava-5-1-logitech-x-540-d71005.htm

Vstup zvuku je dělán pomocí 3x 3,5 jacků. Jde mi o to jak to vše pospojovat aby šel zvuk do těchto repráků (ano vím bude 2.1)

Zapojíš pouze přední dva kanály.

Mám PS3 a plánuji tutu TV

http://www.alza.cz/37-lcd-tv-samsung-le37b650-cerna-black-d114627.htm

Takže se PS3 zapojí do TV pomocí HDMI.

Vím že PS3 má vzádu u jen optický konektor na repro ale ty moje ho nemají. Existuje náká redukce? Případně jak udělat aby šel obraz přes HDMI ale zvuk do těch repráků.

HDMI ti pujde obraz a do AV na PS3 si zapojíš ten standartně dodávanej kabel do něj píchneš redukci cinch vs 3,5mm jack. a nastavíš v PS3 obraz HDMI a zvuk do AV.

• 0
Odesláno

Cuz pařmeni mám velkej problem :

Nikdy sem nevlastnil konzoli mám jen PC a ne něm mě hry moc neba a tak mám pár otazek :

1) Xbox 360 X PS3 ?????

2) Vypalovaný filmky pujdou a na PS3 pujdou filmky např 720. ( Vypalovany )

3) Wi-Fi ??? Doporučujete na hraní po netu nebo radši dotahnout kabílek jestli to pude

Asi vše čest sem pulku fora ale všude píšou něco jinak tak sem nevěděl předem díky moc

( s Čj sem měl vždy špatný známky :P )

• 0
Odesláno

1) Pokud umis dobre koupit a dobre prodat, tak na palenych Xbox hrach prodelas vic, nez na originalnich PS3 hrach (z nich uz mam +1000 Kc, a to skoro nehraju).

3) Pokud nemas problem s prijmem Wi-Fi signalu, je to uplne jedno. PS3 ma Wi-Fi jiz zabudovane.

4) Projed si seznamy PS3 i Xbox exkluzivnich her a podle toho se rozhodni. Majitele PS3 budou radit PS3, Xboxaci opacne, tak nema moc smysl se ptat.

• 0
Odesláno

Plz a odpověd na 2 otazku někdo ví??? a ešte mám další PS Store tam si stahnu hru za naky prachy a pry je naka možnost kdyš tu hru si někdo znamej stahnul jít na jeho učet a zapařit přes to ??? vím že mám blbý otazky ale fakt tady listuju nako kolem 5 hod. a stale nemužu se rozhodnout mezi PS3 a Xboxem a nechci udělat nakou chybu

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu