Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 otázečky před koupí

Otázka

Odesláno

ahoj, vsem zkusenym ps3 paranum:bash::)nez si pujdu vysnenou ps3 koupit, mel bych par otazek, abych pak se rovnou vrhnul na to a nemusel hledat, sice nejsem zadny amater ale neco jsem se proste nedocetl a nebo se mi to nechtelo cele procitat:):!:

1. ps3 pripojim k netu normalni kabelem z modemu, nemusim nikde nic nastavovat???a bude rovnou pristup do PSN a store???

2. nema nahodou nekdo zkusenost jestli volant logitech momo bude fungovat i s ps3????nekde jsem cetl ze jo nekde zase ze neee tak prosim poradte!!!!!

3. jaky mate zkusenosti s dualshockem 3????

4. upgrade firmware se provadi automaticky po zapnuti???

5. sluzba home uz je v provozu???nebo musim taky stahnout??

6. budu kupovat PS3 40GB a ta ma podporu ps2 her nebo ne??jsem cetl ze to jde s pomoci noveho firmware a nekde zase ze nejde......

dekuju vsem kteri se pokusi mi na vsechno odpovedet, nejsem zadny lamer mel jsem vsechny ps a ted se tesim na novou a na GT5P a GTA4 asi ani nedospim:)ale budu muset hodne pracovat aby byli money:cheesygrin::cheesygrin:

tak se mejte krasne a jeste jednou diky za rady.............

marek_2080: presunuto z PS3 Pokec

marek_2080: nastaveno jako Důležité

• Odpovědi 1k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Top Posters For This Question

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Top Posters For This Question

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Budeš potřebovat VGA kabel, ale ten se k PS3 normálně nevyrábí, takže bude potřeba asi nějaká redukce hdmi>vga nebo digitální>vga.

Něco takovéhoto třeba:

http://www.playcentrum.cz/hd-fury-hdmi-to-vga-converter-423701.htm

Neříkám, že tak drahého, ale aby to splňovalo tu funkci. Ten monitor je dost blbý k PS3:). Osobně bych si asi koupil nějaký HDMI-DVI kabel a na tu koncovku DVI bych dokoupil redukci DVI>VGA, ta už myslím není tak drahá (někde jsem jí i viděl koelm 3 stovek).

• 0
Odesláno
nemuzu to ted nikde najit, ale nekde jsem slysel, ze ps3 slim uz nema infra port . je to pravda ?

a dalsi vec. vymena hdd je u ps3 bez problemu (ut uz slim nebo klasicka)? proste jenom vyndam starej dam novej a nejak to inicializuju ? planuju, ze bych koupil neco s menism hd a novej si tam dal 500gb..

dik za info

Ani původní verze nemají infraport. HDD je vyměnitelný stejně tak jako u předcházejících verzí.

• 0
Odesláno

jeste bych se s dovolenim zeptal na dalsich par veci

- jak se napaji dualshock ? netypicky akumulator, dobijeci AA akumulatory,.. ?

- jsou nejake parametry ktere musi mit HDD ktery by se instaloval do PS3 slim ? (maximalni kapcita, otacky,...)

- a ciste jenom spekulativni otazka. neexistuje nahodu moznost jak prinutit ps3 reagovat na infra dalkove ovladani ? nejakej usb doplnek nebo tak neco ?

• 0
Odesláno

jeste bych mel dotaz k ty kapacite. maximalni je 500gb. jasne.

mam ale moznost velmi vyhodne koupit hd s kapacitou 640gb.konkretne tenhle http://www.alza.cz/western-digital-2-5-scorpio-blue-640gb-d138300.htm

poradi si s tim ps3 ? tim mam na mysli, jestli to treba naformatuje na tech 500 a zbytek proste "zahodi".

to ze o tech 140 gb prijdu by mi vubec nevadilo, protoze cena je tak dobra, ze za ni ani nahodou neporidim 500...proto se ptam, jestli s tim nahodou nekdo ma zkusenost.

dik za info

• 0
Odesláno
tak ma nebo nema infrport klasicka PS3?

PS - tak sem se ted docet nekde ve specifikacich, ze opravdu nema IR. uz tedy nebudu dele otravovat touto otazkou...

k čemu IR když např. dálkáč stejně jede přes BT a to je mnohem lepší

tak jeste bych mel jeden dotaz. doma mam 2 klasicke pocitace, zapojene do site pres router kdyz do site pripojim ps3, budu moct prohlizet a prehravat obsah z obou pocitacu ?

jestli treba nema ps3 omezeni, ze "vidi" jenom jedno pc, respektive to co mam nastaveno na sdileni.

není problem, na obou pc rozchodíš media server pokaždý s jiným jménem, no a v menu ps3 si pak vybereš ze kterého chceš přehrávat

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu