Snowkill Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Cau tak jsem to tu prohledal a nic nenašel tak mě nekamenujte když to tu bude.mam ten 2.71 se-b a nejde mi spustit tony hawk tak jsme si stahl ten devhook 0.46 kterej ma jen 0.5 Mb asi to mě dost zaráží když si vzpomenu na starší který měl 44Mb.Chtel sem se tedy zeptat jak spravně nastavit tu 0,46 aby mi jel ten tony .Diky mocc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 to bude nakej update ...to nebude plnej devhook Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 To nebude update, Devhook sám o sobě je malej, jeho velikost pochopitelně vyroste ve chvíli, kdy do něj nakopíruješ FW, kterej chceš emulovat. Na 2.71 SE-B stačí samotnej Devhook (třeba ten 0.46) a v nastavení emulace FW vybereš položku 2.71F (nebo 2.71Flash, 2.71NAND apod. podle toho, co to bude nabízet, jenom ne samotné číslo 2.71), to znamená, že FW se bude emulovat z Flash paměti a ne z karty, kde by zabíral místo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 tak co mám dělat mám naistalovat 0.45 ?? tim spustim tonyho ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Tonyho jsem nezkoušel a asi ani zkoušet nebudu, ale když Ti to na 2.71 SE-B nejde, tak tam ten Devhook hoď a zkus to přes něj. Jinak o Tony Hawk je tady myslím topic, i o tom, jak se dá spustit, kdyžtak se tam zkus mrknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 a nechces mi nekam upnout tu 0.45 už ji nemam na hdd .:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jajar Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Tady ho máš :wink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 a nebylo by dobre nejake nastaveni ?? pořad mi to nechce jet :( :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 Stačí si tam nastavit 2XX-2.00 a jede to. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 kdyz tak tady mas navod jak nastavit devhook je tam nize http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=5736 taky sem s tim mel pred casem problem kdyz sem byl jeste Lamicka (hihi)........ vzdycky jak sem to zapnul tak jenom cerna obrazovka ..rikal sem si co delam spatne? vsechno sem delal podle navodu ...tak sem si ten navod zkontroloval podel mojeho PSP (myslim jako co vsechno tam je napsane ) kontroluju kontroluju a ejhle.. misto 2.xx-2.00 jsem tam mel neco jinyho tak se tam dal 2.xx-2.00 a fici to ....PS:devhook sem potreboval jen u tyhle hry..prtz se mi vzdy sekla ve ctvrte kdyz to najizdelo ....;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 ty jo hele tak mi dejte ten vas devhook ten muj nefakci nastavoval sem to jak to tam je asi 1000x a už fakt nevim :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 tady http://www.nahraj.cz/down/3027015/devhook271_flash_fix.rar.html a kdyby ses podival vise tak ho tam mas taky :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Listopad 25, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 vubec mi to nejede nevim co s tim už :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 25, 2006 http://www.myschoo.ic.cz/downloady/271SE-DevHook_by_myschoo.rar tento pouzivam ja a funguje vpoho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowkill Odesláno Listopad 27, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 diky moc myschoo diky tomu devhooku to vsechno jede :) jsi borec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.