white Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Měl jsem půjčené PSP,tak jsem si ho i párkrát zajímavě vyfotil,snad se vám fotky budou líbit. Slovo umělecké neberte moc vážně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 je to nadherne pusobis na me docela profesionalne nechces se v budoucnu nahodou zivit jako profesionalni grafik? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pily Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 no vypadá to fakt dobře... dobrá práce ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 jj .. parádní, fakt dobrý ;) posílam ti pár pts, moc dobrý :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PsychoCZ Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 THX, konecne novy wallp na komp :] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 :D Jste něják moc hodný... :) Děkuju všem za kladné hodnocení :) a za ty pts... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martiN1468621206 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 no tak to je nádhera fakt úplně úžasný fotky to si dám určo něco na pozadí ;) :wohow::wohow::wohow::wohow::wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rylai Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 vypada to dobre akorat nektery ty odrazy svetla(ty cerny fleky na povrchu) tam pusobi rušivě... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 zas tak zavratny mi to neprijde..:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 zas tak zavratny mi to neprijde..:dozey: mam stejný nazor:dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enginehead Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 mam stejný nazor:dozey: ja taky :dozey: ... ne dělám si pr**l, je to bomba :) už mám jako tapetu an pc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 moc pěkný.....jestli je to tvoje práce, klobouk dolů........moc pěkný a hlavně zajímavý....nevšední pohled na PSP................................ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Děkuju všem moc!!! :D Jsem se nudil o češtinu,taky jsem pak musel žebrat aby mi to vrátila. :) Děkuji,je to pro mě pocta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 zas tak zavratny mi to neprijde..:dozey: +1 neber si to osobne, ale vzit fotak, psp do ruky, nastavit efekt negativ/polarizace apod.. a vyfotit PSP z ruznych uhlu, pripadne makro, tak to dle me neni zadne umeni... BTW lidi, ten cernej flek, pokud jste to nevedeli, je z AF paprsku... persne to tak vychazi ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 +1neber si to osobne, ale vzit fotak, psp do ruky, nastavit efekt negativ/polarizace apod.. a vyfotit PSP z ruznych uhlu, pripadne makro, tak to dle me neni zadne umeni... BTW lidi, ten cernej flek, pokud jste to nevedeli, je z AF paprsku... persne to tak vychazi ;) Podle mě taky ne a ani se nepovažuju za někoho,ale já jsem tím slovem umělecké myslel,jako,že jsou zajímavé a né,že já jsem umělec. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 nechci te nasrat myslim to uprime:-D ale kdybych si vzal mobila do ruky tak ti nafotim to sami ale v mensim rozliseni , vypada to dobre pac tam je nastavenej negativ a ty cerny fleky wod blesku ci ceho nwm nwm ale radsi to sosnout nekde na netu:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
92speedx92 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 staci si ty umelecky fota stahnout na plochu otevrit v malovani a invertovat barvi a uvidite rosekany zamasteny pspeck polozeny somewhere na podlaze 8-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wartryton Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 na jednu stranu bomba :wohow: ale na druhou me vadi ty cerne fleky 92speedx92: pouzivej EDIT!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f-007 Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 +1neber si to osobne, ale vzit fotak, psp do ruky, nastavit efekt negativ/polarizace apod.. a vyfotit PSP z ruznych uhlu, pripadne makro, tak to dle me neni zadne umeni... BTW lidi, ten cernej flek, pokud jste to nevedeli, je z AF paprsku... persne to tak vychazi ;) Kdyz jsi tak chytrej tak si vem hezky taky mobil a nafot s nim tak pekne fotky jak to udelal white a chci je mit do zitrka a jestli tady nebudou tak se vysmeju uplne nejvic. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Tý černé čmouhy jsou účelem... Mohl jsem to nastavit z jiného úhlu,ale nechtěl jsem. V nedokonalosti je kouzlo... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dzunk Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 no taky mi to nepride nak super a nevi nelibi se mi to jako nerikam ze je to hnusny ale nni to muj vkus.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 Kdyz jsi tak chytrej tak si vem hezky taky mobil a nafot s nim tak pekne fotky jak to udelal white a chci je mit do zitrka a jestli tady nebudou tak se vysmeju uplne nejvic. 1) proc bych to mel fotit mobilem? Ted jsi celkem ujel, bud ses prokec ze si s whitem pribuznej/kamos etc.. jinak by jsi to nevedel, nebo proste jen placas nesmysly a nevidis si do huby :roll: 2) pokud nekdo neumi prijmout kritiku a mysli si jak je to pekne a je rad kdyz mu to kazdej rekne, ackoliv to neni pravda, tak at.. muzeme se tu preci navzajem pretvarovat a lezt si do (_*_) ze ? .. :roll: proste jenom rikam ze to neni tak uzasne.. 3) chci je mit do zitrka? co to tady meles? ty si tady nebudes klast zadne pozadavky spratku.. :) Proc sem nejake fotky nedam? Asi proste nemam nutkani se takhle verejne ztrapnovat ne nejak dobrejma vytvorama.. Jestli si myslis ze je to fakt skvele, tak je preci nekomu posli? Nabidni se ? Prodavej to ne? Ze to radeji ani nezkusis? Pak si ses asi vedom ze to neni zrovna best.. Jen me zarazi jak se ho trapne zastavas, jak nejakej tri procentni prihratej "bratr" ... Jestli me chapes ? .D Jestli ho chranis protoze se ti to zda opravdu tak super.. Tak si to od nej kup ne? .D At pro tebe pracuje, zacni s tim obchodovat, stan se podnikatelem! ;) Ale diky.. Takhle k veceru jsme se tu dobre nasmali (na intru) :D heh.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
white Odesláno Březen 14, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 1) proc bych to mel fotit mobilem? Ted jsi celkem ujel, bud ses prokec ze si s whitem pribuznej/kamos etc.. jinak by jsi to nevedel, nebo proste jen placas nesmysly a nevidis si do huby :roll:2) pokud nekdo neumi prijmout kritiku a mysli si jak je to pekne a je rad kdyz mu to kazdej rekne, ackoliv to neni pravda, tak at.. muzeme se tu preci navzajem pretvarovat a lezt si do (_*_) ze ? .. :roll: proste jenom rikam ze to neni tak uzasne.. 3) chci je mit do zitrka? co to tady meles? ty si tady nebudes klast zadne pozadavky spratku.. :) Proc sem nejake fotky nedam? Asi proste nemam nutkani se takhle verejne ztrapnovat ne nejak dobrejma vytvorama.. Jestli si myslis ze je to fakt skvele, tak je preci nekomu posli? Nabidni se ? Prodavej to ne? Ze to radeji ani nezkusis? Pak si ses asi vedom ze to neni zrovna best.. Jen me zarazi jak se ho trapne zastavas, jak nejakej tri procentni prihratej "bratr" ... Jestli me chapes ? .D Jestli ho chranis protoze se ti to zda opravdu tak super.. Tak si to od nej kup ne? .D At pro tebe pracuje, zacni s tim obchodovat, stan se podnikatelem! ;) Ale diky.. Takhle k veceru jsme se tu dobre nasmali (na intru) :D heh.. Udělal jsem ti snad něco já? Vadí ti snad na mě něco? Nikde jsem nepsal,že to jsou veledíla,jen jsem chtěl slyšet řádnou kritiku k tématu PSP,tak nechápu o co se ti jedná a čeho docílíš tím,že mi tu budeš vsugerovávat tvé nápady a tvé myšlenky,které uvědom si nejsou zrovna best... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Březen 14, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2008 V nedokonalosti je kouzlo... ... přesně tohle já taky uznávam, neni to úplně skvělý a to se mi na tom líbí ;), ale respektuju všechny názory :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kachnak Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 je to celkem low :dozey:...souhlasim s nazorem anonyma tohle dovede udelat i moje 10-ti leta sestra staci jen aby si s tim chvilku pohrala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.