Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

::::Umělecké fotky PSP focené mnou::::

white

Recommended Posts

zas tak zavratny mi to neprijde..:dozey:

+1

neber si to osobne, ale vzit fotak, psp do ruky, nastavit efekt negativ/polarizace apod.. a vyfotit PSP z ruznych uhlu, pripadne makro, tak to dle me neni zadne umeni...

BTW lidi, ten cernej flek, pokud jste to nevedeli, je z AF paprsku... persne to tak vychazi ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

+1

neber si to osobne, ale vzit fotak, psp do ruky, nastavit efekt negativ/polarizace apod.. a vyfotit PSP z ruznych uhlu, pripadne makro, tak to dle me neni zadne umeni...

BTW lidi, ten cernej flek, pokud jste to nevedeli, je z AF paprsku... persne to tak vychazi ;)

Podle mě taky ne a ani se nepovažuju za někoho,ale já jsem tím slovem umělecké myslel,jako,že jsou zajímavé a né,že já jsem umělec.

Odkaz ke komentáři

nechci te nasrat myslim to uprime:-D ale kdybych si vzal mobila do ruky tak ti nafotim to sami ale v mensim rozliseni , vypada to dobre pac tam je nastavenej negativ a ty cerny fleky wod blesku ci ceho nwm nwm ale radsi to sosnout nekde na netu:-D

Odkaz ke komentáři

+1

Kdyz jsi tak chytrej tak si vem hezky taky mobil a nafot s nim tak pekne fotky jak to udelal white a chci je mit do zitrka a jestli tady nebudou tak se vysmeju uplne nejvic.
Odkaz ke komentáři

Kdyz jsi tak chytrej tak si vem hezky taky mobil a nafot s nim tak pekne fotky jak to udelal white a chci je mit do zitrka a jestli tady nebudou tak se vysmeju uplne nejvic.

1) proc bych to mel fotit mobilem? Ted jsi celkem ujel, bud ses prokec ze si s whitem pribuznej/kamos etc.. jinak by jsi to nevedel, nebo proste jen placas nesmysly a nevidis si do huby :roll:

2) pokud nekdo neumi prijmout kritiku a mysli si jak je to pekne a je rad kdyz mu to kazdej rekne, ackoliv to neni pravda, tak at.. muzeme se tu preci navzajem pretvarovat a lezt si do (_*_) ze ? .. :roll: proste jenom rikam ze to neni tak uzasne..

3) chci je mit do zitrka? co to tady meles? ty si tady nebudes klast zadne pozadavky spratku.. :)

Proc sem nejake fotky nedam? Asi proste nemam nutkani se takhle verejne ztrapnovat ne nejak dobrejma vytvorama.. Jestli si myslis ze je to fakt skvele, tak je preci nekomu posli? Nabidni se ? Prodavej to ne? Ze to radeji ani nezkusis? Pak si ses asi vedom ze to neni zrovna best..

Jen me zarazi jak se ho trapne zastavas, jak nejakej tri procentni prihratej "bratr" ... Jestli me chapes ? .D Jestli ho chranis protoze se ti to zda opravdu tak super.. Tak si to od nej kup ne? .D At pro tebe pracuje, zacni s tim obchodovat, stan se podnikatelem! ;)

Ale diky.. Takhle k veceru jsme se tu dobre nasmali (na intru) :D heh..

Odkaz ke komentáři

1) proc bych to mel fotit mobilem? Ted jsi celkem ujel, bud ses prokec ze si s whitem pribuznej/kamos etc.. jinak by jsi to nevedel, nebo proste jen placas nesmysly a nevidis si do huby :roll:

2) pokud nekdo neumi prijmout kritiku a mysli si jak je to pekne a je rad kdyz mu to kazdej rekne, ackoliv to neni pravda, tak at.. muzeme se tu preci navzajem pretvarovat a lezt si do (_*_) ze ? .. :roll: proste jenom rikam ze to neni tak uzasne..

3) chci je mit do zitrka? co to tady meles? ty si tady nebudes klast zadne pozadavky spratku.. :)

Proc sem nejake fotky nedam? Asi proste nemam nutkani se takhle verejne ztrapnovat ne nejak dobrejma vytvorama.. Jestli si myslis ze je to fakt skvele, tak je preci nekomu posli? Nabidni se ? Prodavej to ne? Ze to radeji ani nezkusis? Pak si ses asi vedom ze to neni zrovna best..

Jen me zarazi jak se ho trapne zastavas, jak nejakej tri procentni prihratej "bratr" ... Jestli me chapes ? .D Jestli ho chranis protoze se ti to zda opravdu tak super.. Tak si to od nej kup ne? .D At pro tebe pracuje, zacni s tim obchodovat, stan se podnikatelem! ;)

Ale diky.. Takhle k veceru jsme se tu dobre nasmali (na intru) :D heh..

Udělal jsem ti snad něco já? Vadí ti snad na mě něco? Nikde jsem nepsal,že to jsou veledíla,jen jsem chtěl slyšet řádnou kritiku k tématu PSP,tak nechápu o co se ti jedná a čeho docílíš tím,že mi tu budeš vsugerovávat tvé nápady a tvé myšlenky,které uvědom si nejsou zrovna best...

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu