Bobika91 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Zdarec,mám problém s PS3.Když vložím jakýkoliv disk do mechaniky,tak modrá dioda nejdřív bliká,potom svítí nepřetržítě,ale disk to nenačte,vůbec se nezačne točit.Nevíte pls někdo co s tím?Trochu mě to štve protože sem včera mašinu přivezl z obchodu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 :D bohuzel, s masinkou budes muset zpatky do obchodu na reklamaci :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobika91 Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 njn,co se dá dělat,sice sem myslel,jestli to není nějak bloknutý,ale což.Ale naštvalo mě to hodně,protože když sem ho poprvý pustil tak mi nejdřív nešel obraz,pak sem ho rozjel,dal tam první DVD,to ještě šlo.Pak sem tam hodil další a už to nešlo.Tak teda zejtra šup výlet do JRC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AberF Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 Tak to je mi tě líto, protože přesně tohle se stalo mě akorát toho mého už měl někdo předemnou :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobika91 Odesláno Březen 15, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 No mě řekli že je to netknutý,ale mě to přijde divný,protože když sem ji poprvý pustil,tak sem musel udělat reset,protože nenabíhal obraz.A pak sem ještě našel data od Burnoutů a Assassina.Na netu na to psali i návod,tam se řešilo,když se nechce otáčet DVD,tak sem to zkusil.Tak budu muset vydržet ale je to na ho... :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 verbatim Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Reklamace, řeší se to kus za kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Maslo1468621435 Odesláno Březen 16, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2008 Zdarec,mám problém s PS3.Když vložím jakýkoliv disk do mechaniky,tak modrá dioda nejdřív bliká,potom svítí nepřetržítě,ale disk to nenačte,vůbec se nezačne točit.Nevíte pls někdo co s tím?Trochu mě to štve protože sem včera mašinu přivezl z obchodu. NIE,POCKAJ ESTE NECHOD,ALE SKUS SI STIAHNUT NAJNOVSI FW,MOZNO SA TO ROZBEHNE.:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bobika91 Odesláno Duben 26, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2008 Kámo,bohužel nevyřešilo,už ani nemám šajn,jestli to začlo po updatu nebo ještě před ním. edit:Tak dobrý mašinka už se sice od včerejška hřeje doma,vyměnili celou základní jednotku,ale nepochopil jsem,jak je možný že když je zcela novej,že se do pěti minut stihne přehřát v místech,kde dřív fungoval normálně :blink::blink::blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Bobika91
Zdarec,mám problém s PS3.Když vložím jakýkoliv disk do mechaniky,tak modrá dioda nejdřív bliká,potom svítí nepřetržítě,ale disk to nenačte,vůbec se nezačne točit.Nevíte pls někdo co s tím?Trochu mě to štve protože sem včera mašinu přivezl z obchodu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.