Jersey Jazz Odesláno Březen 15, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2008 nedokážu to rozjet všechno nastavene ale furt se nic neděje nevim jestli to je v psp ale asi jo protože wifi klíč my jede normal psp my píše A connection error has occured. The acces point was not detected. signal mam 100% tak co s tím?skoušel sem už asi všechno co sem našel na foru aj na netu.nic nefungovalo. fw 3.90 M33-2 Kernel 1.5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 se ted seru už aj s tim TP LINK TL-WN321G nevim jestli to je podobne jak ten 322 ale nemužu se dostat do svoji sitě akorat to najde uplně jinou sit prostě tu moji to nenajde mam adsl a ono to našlo nějakou free ale uplně slabou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 18, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 tak sem zjistil že snad všechny usb kliče sou pro psp na prd a jediny kery funguje s psp je ten wn322g zbytek je na hoooooooooooooo:coolgun: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jahoda Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Spíš bych řekla, že to PSP je na ho..o. Já mám kvalitní Apple BaseStation, všechny přístroje mám napojený, jen to PSP furt hlásí DNS problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 tak jo všechno už jede konečněěěěeeeeeeeeeee mam nejmin dva wifi kliče ten třeti sem vratil funguje jenom ten wn322g jinak všechny sou na prd nekupujte jine protože nefungujou na psp teda aspon zatim i jinem nevim ale tyden sem je ted měnil a až ted mněli na skladě ty spravne:bash::psp: a mužu začit hrat po siti:thumbup:.nevite někdo jak se nastavuje domovska stranka?:google: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 JERSEY jAZZ DAS TROJUHELNIK TOOLS SETTINGS A HOME PAGE SETTINGS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 19, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 dikes a neviš jestli jede youtube v psp mysliim ty videa protože my to ukazuje že mam vypnute java script Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 NN video nejdou prej az od firmware 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NoXiS Odesláno Březen 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2008 NN video nejdou prej az od firmware 4 si stahni PSPTube!! je to lepsi nejlip arnookies editon! ty vide muzes pak stahovat a davat si tam svoje ve FLV tak usetrid podle me i misto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smaik Odesláno Březen 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2008 Noxis: jj az ted sem si toho vsim, ale a ve cfw 4 tsi je muzes prohlizet vsude aspon doufam uz se nemuzu dockat doufam ze vyjde tak rychle jak vysla 3.90m33 hned po 3.80m33 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Makiavely Odesláno Březen 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2008 tak jo všechno už jede konečněěěěeeeeeeeeeee mam nejmin dva wifi kliče ten třeti sem vratil funguje jenom ten wn322g jinak všechny sou na prd nekupujte jine protože nefungujou na psp teda aspon zatim i jinem nevim ale tyden sem je ted měnil a až ted mněli na skladě ty spravne:bash::psp: a mužu začit hrat po siti:thumbup:.nevite někdo jak se nastavuje domovska stranka?:google: Zdar jak to vidí ostatní? PSP by mělo jet na všech wifi klíčech ne? signal je pořád stejný. Já mám Usb Wifi EW7318usg od Edimax, a nějak se s tím babrám už dost dlouho a ne to zprovoznit, ale mě to hlásí už hned po instalaci že v závislosti na instalovaném softu v pc mi to nebude pracovat zprávně, co by jste mi poradili vy"profíci", jsem v koncích, sám si s tím asi neporadím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 23, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2008 Zdar jak to vidí ostatní? PSP by mělo jet na všech wifi klíčech ne? signal je pořád stejný. Já mám Usb Wifi EW7318usg od Edimax, a nějak se s tím babrám už dost dlouho a ne to zprovoznit, ale mě to hlásí už hned po instalaci že v závislosti na instalovaném softu v pc mi to nebude pracovat zprávně, co by jste mi poradili vy"profíci", jsem v koncích, sám si s tím asi neporadím. kup si jiny jinak to nerozjedeš. wyzkoušel sem jich celkem dost a ne na každem to nejede.jesdtli u toho neni napsane že to jede i s psp tak si w rici kamo:cheesygrin: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jersey Jazz Odesláno Březen 27, 2008 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2008 zas my to nějak nejede pry adressa ip nějak koliduje se my to nějak hada co s tym?:idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Makiavely Odesláno Duben 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2008 zas my to nějak nejede pry adressa ip nějak koliduje se my to nějak hada co s tym?:idea: Skvělá rada"" a jaký, jestli máš nějakého favorita tak ho najdi někde ke koupi a hoď link. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Jersey Jazz
nedokážu to rozjet všechno nastavene ale furt se nic neděje nevim jestli to je v psp ale asi jo protože wifi klíč my jede normal
psp my píše A connection error has occured.
The acces point was not detected.
signal mam 100% tak co s tím?skoušel sem už asi všechno co sem našel na foru aj na netu.nic nefungovalo.
fw 3.90 M33-2 Kernel 1.5
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
38 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts