GameEs Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Tahle hra mě neskutečně chytla do chvíle ,než jsem zjistil že nejde udělat backflip!!! Nevím jestli je to tím že mám tak vymačkaný tlačítka ,ale jako backflip se dělá nahoru ,dolů ,O ,ale nahoru a dolů naráz držet nejde!!! Nezbylo mě nic jinýho než vás poprosti ,jetli mě nějakej dobrák nesežene 100% save :( ... Jestli to někdo z vás hraje protože na gamesfaqs.com nemají save :( (můžete psát také dojmy z hry) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 musíš držet nahoru a těsně před skokem dáš dolů a O Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 a mateji nekdo nebi mate link? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Vyzkouším.... Ale stejně by se mě nějakej ten save klidně 80% hodil :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 23, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 Já to stahoval odtud http://torrentspy.com/torrent/830768/MTX_Mototrax_USA_UMDRip_PSP_www_EstrenosPSP_com_rar a v pohodě (torrent) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 A jaká je to hra? Je to dobré? Chtěl jsem si to sosnout tak jestli to není nějaká kravina. Hral jsem nějaké MX vs. ATV nebo tak něco na PC a celkem to šlo, je to něco podobného? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 podle mě to sou povedený motorky a docela zábava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MArval Odesláno Listopad 23, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 23, 2006 NO a ne torrent??neces to dat na czshare? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 podle mě to sou povedený motorky a docela zábava Mě ten backflip nejde..... Nějak nevím pořád jak na to :( EDIT: já to dělal blbě backfli4EVER hurá!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Jind005 Odesláno Listopad 24, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 nechcete nekdo ten soubor(ta hra) dat na megaupload nebo neco podobneho?krome rapidu :) dik predem :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Listopad 24, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 24, 2006 nechcete nekdo ten soubor(ta hra) dat na megaupload nebo neco podobneho?krome rapidu :)dik predem :) 220MB CSO http://www.megaupload.com/?d=VLCZSNVB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Březen 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2007 Stahl jsem tu verzi co ji je tady nademnou na megauploadu ale neni heslo :cry: nevíte jak se to da obejít? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 8, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2007 Podle toho co píšou na ProjectPSP tak to spusť ve WinRaru (ten rar) a heslo je napravo ... Ta webová stránka ... Mělo by to být tohle : www.my*******l.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xetron Odesláno Březen 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 tak jsem to stahnul a tohle heslo tam nesedi... nebo to je poškozene Stahoval jsem to 2krat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Březen 9, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2007 Tak to ti asi neporadim .. me to slo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts