Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

To jsem blázen :)


k3vadros

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Abych to definitivne uzavrel..

Skype pro PSP FAT NENI! Je SIP program, je to "nahrazka", resp. alternativa, ale nepokecate si s tim s lidma co jsou na Skype (ano je to mozne, ale museli byste se napojit na vlastni PC a tam byt prihlaseni na Skype a nechat to loopbacknout do Skype.. proste celkem blbost..)

Takze, s PSP FAT muzete provadet hovory, ale ne se siti Skype, tak nevim co sem porad nekde taha, ze existuje Skype pro PSP FAT - NEEXISTUJE!

Divite se, ze jdou hovory, tak proc nejde Skype? Skype vyzaduje vice RAM pameti, protoze hovory jsou sifrovane a ve vyssi kvalite.. Navic vyuziva svuj protokol a ten je uzavreny, takze ho nikdo nemuze upravit tak, aby pouzival mene RAMky na ukor horsi kvality hovoru - coz treba u Furikup (obecne SIP) lze, protoze je otevreny a kazdy muze protokol upravit, takze neni problem prizpusobit kvalitu hovoru, zarizeni, na kterem je SIP provozovan.. Coz u Skype nefunguje, jelikoz kod je uzavreny a komercni... Tudiz ani nikdo nemuze udelat free alternativu, kde by to slo.. Nikdo nevi jak presne Skype protokol funguje (nikdo krom programatoru Skype.. - Skype vyvojaru)... Takze jedina moznost je nejak emulovat RAMku a swapovat do souboru, ale stale bude treba tomu Skypu poskytnout tech 64MB RAM (ano je mozne jak uz rikam podstrcit mu soubor swap, ktery se bude tvarit jako RAM.. - ale tech 64MB ten Skype musi dostat..) - bohuzel neumim na PSP naemulovat nejake prostredi, takze netusim jak by se to delalo, jen vim, ze na PC by to rozhodne tezke nebylo..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu