gemi Odesláno Listopad 25, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 konecne, díííííííííky moc uz sem se fakt nemoch dockat Ber to jako dárek k narozeninám. :) Citovat
RAV3N Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 Chybicky by se opravdu uz nemely vyskytnout..(oprava probehla cca 3hodiny po vypusteni..takze reakce byla bleskurychla..)i kdyz nikdy nerikej nikdy..Vse je opravene a funkcni..Jsme zas o kousek dal..Ale i tak..pekne kontrolujte.. Citovat
maraudik Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 jo tak tenhle dil se vam fakt povedl,jen me zajima kdy a kde zverejnite vysledky souteze,diky Citovat
bartokar Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 jo povedlo se vám to!!!dikes - no já snad i ve svých letech půjdu do locoroco když jste o ní tak psali - hurá do dětských let!!! :lol: Citovat
H4nys Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 jj...LR i kdyz to je detska hra je vevlmi dobra ...nemusis furt hrat pif paf:D...to je takove odreagovani..:)jinak Ostrava 4ever:D Citovat
:.Dragunov.: Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 Tak uz mam PSP Gamer v PSP...Jenom jsem tak prelitl a je to nadhera.Jenom me stve ze jste to udelali na sirku a ne na vysku :-? .To se mi moc nepaci :-? .Ale to je jen mini vec ktera me vadi.Jinak super :-) . Citovat
Wakusol Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 mě se to na šířku líbí, i když možná na čtení to bylo lepší předtim, ale celkově změna designu velmi povedená, moc se mi to líbilo! Citovat
Kořas Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 Tak chlapi, máte to hezký jen co je pravda :D soutěž už sem odeslal tak doufám že vyhraju, btw. kdy bude vyhlášení?Jinak, změna dobrá, moc se povedla ostatně jako celá grafika, kvalita recenzí je na výbornou akorát mi občas vadilo jak máte uprostřed stránky třeba obrázek jak kráva (třeba ten seawallker) a já musim při čtení textu skákat furt sem a tam a furt přeskakuju řádky :lol: ale jinak supr chlapi jen tak dál Citovat
Wakusol Odesláno Listopad 25, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 25, 2006 no radši chlapi! chlapy zní trošku žensky...:lol: v tom tvým pádu Citovat
Skuruťák Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2006 Diky za novy casacek. Citovat
andre.11 Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2006 taky pridavam podekovani za pekny pocteni,diky diky vsem autorum :) Citovat
gemi Odesláno Listopad 26, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2006 ...Jenom me stve ze jste to udelali na sirku a ne na vysku :-? .To se mi moc nepaci :-?... Věc názoru. Drtivá většina lidí upřednostňuje tento formát. Tebe neštvalo to věčné otáčení PSP, když ses chtěl podívat na screeny? Nehledě na to, že takto se při čtení drží o mnoho pohodlněji. Pokud jsi to jen tak přelétl, tak si zkus PSPgamer přečíst, po několika stranách Ti to přejde do krve a nebudeš chtít jinak... ...kdy a kde zverejnite vysledky souteze... Soutěž končí 15. 12. 2006, výsledky zveřejníme o několik dní později tady na fóru a v PSPgameru. mě se to na šířku líbí, i když možná na čtení to bylo lepší předtim Můj bratr nikdy neviděl žádný z časopisů o PSP. Včera jsem mu dal přečíst nový PSPgamer. Potom jsem mu ukázal časopis koncipovaný "na výšku". Přečetl prvních pár řádků a konstatoval, že se v tom textu ztrácí, že mu připadá daleko méně přehledný než u formátu naležato. Z toho vyplývá jediné - vše je jen otázkou zvyku a vkusu. akorát mi občas vadilo jak máte uprostřed stránky třeba obrázek jak kráva (třeba ten seawallker) a já musim při čtení textu skákat furt sem a tam Máš pravdu, příště se budeme snažit text rozdělit spíše na levou a pravou polovinu, aby čtenář nemusel těkat. Diky za novy casacek. Prosím! :wink: Citovat
atry Odesláno Listopad 26, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2006 ..casak vypada dost slusne..nekdy snad prectu az bude cas:) ..jen me u souteze trosku prastilo do oci..neni nahodou adresa na zminovany eshop s hrama xzone.cz misto x-zone.cz :wink: Citovat
gemi Odesláno Listopad 26, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 26, 2006 Je, pravda... Je zde ale předpoklad, že když už je někdo na takové technické úrovni, že si je PSPgamer schopen přečíst, bez problémů si najde i Xzone. Navíc, hned za titulní stranou je jejich reklama s kompletní adresou. Citovat
jezyn Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 kam s tím, když mám fw 2.60 ? Citovat
gemi Odesláno Listopad 27, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 kam s tím, když mám fw 2.60 ? NÁVOD Citovat
KrocanX Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 starsi casaky orientovane na vysku se mi nelibili...starsny to obraceni...ted je to vyborny! fakt se to povedlo...! ale prece jenom mi tam neco trochu vadilo...jak uz rikal Koras (to skakani kolem obrazku) a misty dost nahustenej text, ale to chapu, prece jenom psp neni tak velky... Citovat
SEMRY Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 Skvělý číslo, ten magazín si stále drží úrověn. Je to, proste profesionálně zpracovaný. Jen tak dál Citovat
Guest PAINkillerCZE Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 lepsi by bylo udelat magazin do prohlizece psp :P ze by se tam dalo vybrat co za sekci atd... Citovat
SmatrFop Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 Prosím mohl by nekdo uploadnout psp gamer 11,06 na rapid?? Citovat
bartokar Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 tal to jsem trošku nepochopil - na rapid??? - a důvod - asi jsem lama - teda jsem,ale taková?!?!?! Citovat
SmatrFop Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 No me najde ztahnout odsat psp gamer (nevím ploc) No tok vás prosím jeslti by nekdo neupnul casopis na RAPIDSHARE nebo Megaupload Citovat
gemi Odesláno Listopad 27, 2006 Autor Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 starsi casaky orientovane na vysku se mi nelibili...starsny to obraceni...ted je to vyborny! fakt se to povedlo...! ale prece jenom mi tam neco trochu vadilo...jak uz rikal Koras (to skakani kolem obrazku) a misty dost nahustenej text, ale to chapu, prece jenom psp neni tak velky... Díky. K textu jsem se už vyjádřil - příště si dáme pozor, aby byly obrazovky rozdělené spíše na levou a pravou půlku, než aby text křižoval celou obrazovku, je-li uprostřed větší obrázek. Na PSPgameru je tisíc a jedna věc, kterou bychom chtěli ještě "vytunit", ale je to neuvěřitelná piplačka, spousta práce, na kterou je potřeba spousta času. Citovat
RAV3N Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 starsi casaky orientovane na vysku se mi nelibili...starsny to obraceni...ted je to vyborny! fakt se to povedlo...! ale prece jenom mi tam neco trochu vadilo...jak uz rikal Koras (to skakani kolem obrazku) a misty dost nahustenej text, ale to chapu, prece jenom psp neni tak velky... Díky. K textu jsem se už vyjádřil - příště si dáme pozor, aby byly obrazovky rozdělené spíše na levou a pravou půlku, než aby text křižoval celou obrazovku, je-li uprostřed větší obrázek. Na PSPgameru je tisíc a jedna věc, kterou bychom chtěli ještě "vytunit", ale je to neuvěřitelná piplačka, spousta práce, na kterou je potřeba spousta času. Řekl bych, že právě na čase to stojí a padá..Čas je mnohdy proti nám. Bohužel i teď už není tolik času, kolik bych si já osobně třeba přál, ale není to takový šibeniční termín, jako posledně..gemi ví svoje :) Nicméně taktéž se přikláním k tomu, že je potřeba ještě spoustu věcí sladit a mám mnohá poučení, které můžeme použít v povánočním čísle..Určitě to čtenáři pocítí, že PSPgamer bude zas o kousek dál..každý další krůček bude spíše už jen lehce dokreslovat finesy, které tolik chválíte. Ale nic a nikdo na světě není perfektní..V každém případě prosím pište, majlujte a posílejte své návrhy, názory a konstruktivní poznámky..Těch si ceníme stejně tak moc, jako Vás všech. Díky za to, že jste zachovali přízeň a důvěru. **RA** Citovat
SmatrFop Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Odesláno Listopad 27, 2006 Prosim najde se nekdo ? kdo by to upnul? Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.