fuckp Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 lepsi by bylo udelat magazin do prohlizece psp :P ze by se tam dalo vybrat co za sekci atd... jj takhle bylo prvni cislo pg ale to se mi moc nelibilo, dlouho se to nacitalo a tak, pres img je to rychlejsi ;) jinak tento pspgamer je faaakt vydareny, mam ve skole co cist :D fakt super, i ta zmena "orientace" se mi libi, je to takove typictejsi :) gjm ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sir Geralt Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 lepsi by bylo udelat magazin do prohlizece psp :P ze by se tam dalo vybrat co za sekci atd... jj takhle bylo prvni cislo pg ale to se mi moc nelibilo, dlouho se to nacitalo a tak, pres img je to rychlejsi ;) jinak tento pspgamer je faaakt vydareny, mam ve skole co cist :D fakt super, i ta zmena "orientace" se mi libi, je to takove typictejsi :) gjm ;) presne tahle "orientace" je urcite lepsi nez ta nastojato doufam ze sek ni uz nevratite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Listopad 27, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2006 Prosim najde se nekdo ? kdo by to upnul? http://rapidshare.com/files/5089883/PSPgamer_04_listopad.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Listopad 28, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 presne tahle "orientace" je urcite lepsi nez ta nastojato doufam ze sek ni uz nevratite Buď v klidu sire, nevrátíme. 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ypsilon Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Super číslo. Díky. Nemáte konkurenci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Dutch: Dík moc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Prosim najde se nekdo ? kdo by to upnul? http://rapidshare.com/files/5089883/PSPgamer_04_listopad.zip Mám špatnou spravu když to otevřu tak to pise že je v chyba nejde to ani zkopúirovat do psp pide to neocekavani konec archívu nebo že ej to požkozeno :( ja ci cist psp gamer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DammLore Odesláno Listopad 28, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2006 Prosim najde se nekdo ? kdo by to upnul? http://rapidshare.com/files/5089883/PSPgamer_04_listopad.zip Mám špatnou spravu když to otevřu tak to pise že je v chyba nejde to ani zkopúirovat do psp pide to neocekavani konec archívu nebo že ej to požkozeno :( ja ci cist psp gamer To je docela divné. Jsi asi jediný, kdo odsud nemůže PSPgamer stáhnout. Zkus to ještě jednou (jestli třeba nebyl zrovna nějaký problém), nebo zkus sehnat někoho ve svém okolí, kdo to má a zkus to stáhnout od něj. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 29, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2006 Z fora to nejde nevím proč a j rapidu když to ztahnu a otevřu tak to pise neocekavany konec a nejde do zkopcit ani do psp ani např na plochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SmatrFop Odesláno Listopad 30, 2006 Nahlásit Share Odesláno Listopad 30, 2006 Táááák už čtu super časak :) Cetl sem už leda co ale tohle je nej cislo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 Tak ted sem si precet recenzi na FaF3 a jelikoz sem do aut blazen tak to musim napsat :) DK-San nejezdi v Porsche 911 Carrera (co by tam delal nemec :D ) jak pisete vy, ale v Nissan 350Z. To jen tak na vysvetleni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAV3N Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 Díky za připomínku. Zkontrolujeme zda se jedna o opodstatněnou záležitost a případně opravíme. Tiskového šotka okamžitě vytahuji z jeho malé komůrky a věším za koule do průvanu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 no...konecne som dal do PSP PSPgamer-a ... (staru verziu :D s chybami) a musim povedat ze good work...hlavne GRAFIK... obcas pracujem s photoshopom a viem si predstavit co to asi da prace atd... chcem sa spytat, aky je to font, ten co je v napise "PSPgamer" ?? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAV3N Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 Na tuto otazku by mohl odpovedet RIXCz..Tusim, ze ma s logem PSPgamer co docineni..pokud to neni vyrobni tajemstvi..vlastne i mne by to zajimalo, abych mohl v budoucnu pracovat...''soukr.msg" ... :) BTW:Diky za pochvalu..po tom vsem mohu s rozvahou oznamit, ze to bylo opravdu kulervouci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 5, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 5, 2006 práve som napisal rixovi a ani on nevie o_O vraj ten banner ani nerobil ... -_- edit. noo ale ako su stranky, tak maju urcitu formu PSPgamer..................................RECENZE texty texty texty .................................................č. strany no a to logo PSPgamer je tym fontom, a toto si uz robil ty nie? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAV3N Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 práve som napisal rixovi a ani on nevie o_Ovraj ten banner ani nerobil ... -_- edit. noo ale ako su stranky, tak maju urcitu formu PSPgamer..................................RECENZE texty texty texty .................................................č. strany no a to logo PSPgamer je tym fontom, a toto si uz robil ty nie? :) To je sice pravda, ale pretvarel jsem jen grafickou podobu LOGA do uzke podoby..Font jsem k tomu vubec nepouzival :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 Tak ted sem si precet recenzi na FaF3 a jelikoz sem do aut blazen tak to musim napsat :) DK-San nejezdi v Porsche 911 Carrera (co by tam delal nemec :D ) jak pisete vy, ale v Nissan 350Z. To jen tak na vysvetleni jo, kdybych ze sebe nechtěl dělat debila tak řeknu že to byla soutěž kdo na to příde, akorát sme jí zapomněli oznámit, ale ne, já sem debil! :oops: nevim jakto, ale když sem to psal tak sem byl přesvědčenej že to tak je, i když 350ku poznam, asi končim s alkoholem... :twisted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 Tak ted sem si precet recenzi na FaF3 a jelikoz sem do aut blazen tak to musim napsat :) DK-San nejezdi v Porsche 911 Carrera (co by tam delal nemec :D ) jak pisete vy, ale v Nissan 350Z. To jen tak na vysvetleni jo, kdybych ze sebe nechtěl dělat **** tak řeknu že to byla soutěž kdo na to příde, akorát sme jí zapomněli oznámit, ale ne, já sem ****! :oops: nevim jakto, ale když sem to psal tak sem byl přesvědčenej že to tak je, i když 350ku poznam, asi končim s alkoholem... :twisted: Jo a Han jezdi s Mazda RX-7 VeilSide :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wakusol Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 no k tomu sem se přiznal že nevim co to je! :mrgreen: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 omg niekto ten font musi vediet!! :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primator 2 Odesláno Prosinec 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 6, 2006 no k tomu sem se přiznal že nevim co to je! :mrgreen: Tak ted uz to vis :mrgreen: Priste se zeptej :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mmn.m Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 mno já mam takovej návrh: nemohla by bejt i verze pro pc (větší), protože já třeba zatim psp nemam a takhle je to na pc dost malý, nebo to zkusit i vydávat jako normální časak na stánkách...THX za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Prosinec 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 www.pspgamer.cz :wink: Jediný problém je v neaktuálnosti, protože na to nemáme čas. Potřebovali bychom schopného webmastera... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MorroR Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 ok kde mám začit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Prosinec 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2006 ok kde mám začit?1: Přestaneš pít2: gemi už ti řekne co dál... 3: sláva už přijde sama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.