Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Registrácia platbnej karty v EU Store?

Otázka

Odesláno

Chcel by som sa spytat, ci sa niekomu podarilo zaregistrovat si svoju platobnu kartu v akomkolvek EU Store? Nemyslim teraz obcana CZ a registraciu v CZ Store, nakolko predpokladam, ze to asi funguje. Mam na mysli slovaka a registraciu karty v inej krajine EU.

Ja som si bez problemov zaregistroval Mastercard, VISA Electron a Virtual VISA v US Store (a cez ne som si aj nakupil nejaky hry), ale ani za nic sa mi nepodarilo zaregistrovat ziadnu kartu ani v jednom z EU Store, ktore som skusal (UK, CZ a AT).

Ide mi totiz o to, ze som si cez US Store zakupil rozsirenie na Motorstorm (nove trate a vozidla), ale ako som zistil, je mi to "prd" platne, nakolko to nefunguje s EU verziou hry (teda som vyhodil peniaze von oknom).

Ak by teda mal niekto registrovanu kartu v EU, napiste prosim v ktorom Store a aky typ karty?

Pripadne by som kupil aj US verziu Motorstorm-u ak by niekto mal ... alebo by mi mohol niekto poskytnut na stiahnutie tie trate a auta ak ich ma zakupene v EU Store - poskytnem za to ine hry z PS Store.

Dakujem!

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno

Vdaka za info, ohladne tych povoleni platieb cez internet som sa pytal aj ja, ale povedali mi v oboch bankach co mam ucty ze to nie je u nich potrebne (karty funguju v US Store aj v systeme PayPal).

Myslim si ze karty su v poriadku, ale nieviem kde robim chybu. Zatial vsetci o ktorych viem (to zo Slovenska) nakupuju cez US Store. Preto by ma zaujimalo, ci niekomu islo registrovat kartu na ine Store v ramci Europy (nez je napr. materske CZ Store pre Cecha).

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu