Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Registrácia platbnej karty v EU Store?


tibko68

Otázka

Chcel by som sa spytat, ci sa niekomu podarilo zaregistrovat si svoju platobnu kartu v akomkolvek EU Store? Nemyslim teraz obcana CZ a registraciu v CZ Store, nakolko predpokladam, ze to asi funguje. Mam na mysli slovaka a registraciu karty v inej krajine EU.

Ja som si bez problemov zaregistroval Mastercard, VISA Electron a Virtual VISA v US Store (a cez ne som si aj nakupil nejaky hry), ale ani za nic sa mi nepodarilo zaregistrovat ziadnu kartu ani v jednom z EU Store, ktore som skusal (UK, CZ a AT).

Ide mi totiz o to, ze som si cez US Store zakupil rozsirenie na Motorstorm (nove trate a vozidla), ale ako som zistil, je mi to "prd" platne, nakolko to nefunguje s EU verziou hry (teda som vyhodil peniaze von oknom).

Ak by teda mal niekto registrovanu kartu v EU, napiste prosim v ktorom Store a aky typ karty?

Pripadne by som kupil aj US verziu Motorstorm-u ak by niekto mal ... alebo by mi mohol niekto poskytnut na stiahnutie tie trate a auta ak ich ma zakupene v EU Store - poskytnem za to ine hry z PS Store.

Dakujem!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Mám Visa card přihlášenou na PS store v cz. jedinej problém byl povolení plateb kartou u operátora banky musel jsem dát povolení plateb z nezabezpečených stránek který samozřejmě banka nedoporučuje.jen prodoplnění Visu mám od český spořitelny

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Vdaka za info, ohladne tych povoleni platieb cez internet som sa pytal aj ja, ale povedali mi v oboch bankach co mam ucty ze to nie je u nich potrebne (karty funguju v US Store aj v systeme PayPal).

Myslim si ze karty su v poriadku, ale nieviem kde robim chybu. Zatial vsetci o ktorych viem (to zo Slovenska) nakupuju cez US Store. Preto by ma zaujimalo, ci niekomu islo registrovat kartu na ine Store v ramci Europy (nez je napr. materske CZ Store pre Cecha).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak uz se vam nekomu podarilo regnout plat.kartu na jinem nez cz a us store ??cz mi v poho jede,ale uk ani ger podle tech vyse uvedenych adres se mi plat.kartu nedari aktivovat.jde vubec z ceska nakupovat na uk atd. storech ?? pomuze prosim nekdo?dekuji!

kluciiii,fakt nikdo nevite??vzdyt ta cena gt5p na cz store,to je hrich.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu