Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Takze vsetko si vyjasnime. Niektore hry maju v sebe zabudovany Screenshot Capture jednu chybu ktoru urobil H4nys bola ze napisal toto

tak udelej si screen ve hre pomoci myslim selectu nebo noty...
tym nas zmiatol kedze s Notou sa robi screen v Devhooku a so Selectom sa robi "oficialny" screen v Loco Roco. Takze je to jeho screen a uz tu nechcem vidiet dalsie Flamy..
Odesláno
omg,proč h4nys řeší takovou chujovinu,kterou je vyplivnutí toho pytle .V tý hře to je normální,tak nevim,proč to vůbec založil....:(

co se staras ...ty kkt

jasně,nejtupější odpověď je vynadat :lol: Nebudu odpovídat,protože to tady nechcu zasrat debilníma příspěvkama,které by směřovali na tvou ***** osobu :D :D :D

Odesláno
...tak nekdo zkuste zapnout hru a ve hre dejte select timto udelate screen...pak jen napojte PSP k PC ..najedte do dlozky PSP a tam SaveData potom tam budete mit slozku UCUS98663_ScreenShot...tak mi rekni co mam vyfotit..2Jajar..sem nepochopil co si myslis jestli mi veris a nebo jestli si myslis ze to mam z netu...lol..dilinacci

Ne, neřekl jsem, že jsi to stáhl z netu, myslel jsem, žes to vytáhl z nějakýho EBOOT.PBP nebo savu hry. Ale to mě napadlo jen podle názvu toho obrázku, nevěděl jsem, že v Loco Roco jdou ukládat screeny oficiálně a ukládají se pod tíhímhle názvem (vím, neznalost neomlouvá :D ). Přiznám se, že jsem taky neviděl důvod, proč bys to někde stahoval a chlubil se s tím, prostě jsem se z nějakýho i mě neznámýho důvodu zapojil do diskuze :) . Takže z mojí strany putuje k Tobě samozřejmě omluva a už o tom ani nepípnu :wink:

Odesláno
...tak nekdo zkuste zapnout hru a ve hre dejte select timto udelate screen...pak jen napojte PSP k PC ..najedte do dlozky PSP a tam SaveData potom tam budete mit slozku UCUS98663_ScreenShot...tak mi rekni co mam vyfotit..2Jajar..sem nepochopil co si myslis jestli mi veris a nebo jestli si myslis ze to mam z netu...lol..dilinacci

Ne, neřekl jsem, že jsi to stáhl z netu, myslel jsem, žes to vytáhl z nějakýho EBOOT.PBP nebo savu hry. Ale to mě napadlo jen podle názvu toho obrázku, nevěděl jsem, že v Loco Roco jdou ukládat screeny oficiálně a ukládají se pod tíhímhle názvem (vím, neznalost neomlouvá :D ). Přiznám se, že jsem taky neviděl důvod, proč bys to někde stahoval a chlubil se s tím, prostě jsem se z nějakýho i mě neznámýho důvodu zapojil do diskuze :) . Takže z mojí strany putuje k Tobě samozřejmě omluva a už o tom ani nepípnu :wink:

ok ;) :) v poho..:)

Odesláno
omg,proč h4nys řeší takovou chujovinu,kterou je vyplivnutí toho pytle .V tý hře to je normální,tak nevim,proč to vůbec založil....:(

Protoze to je drsna uchylarna kterou resi jen ti nejvetsi blazni jako my. Chapes? Neco te chytne, prezvyka a pak te to vyplivne v jinem tvaru to neni normalni tak uvazuj nad tim

jo,znám to,jen mi bylo prostě divný,proč to řešit :oops:

Odesláno

Protoze to je drsna uchylarna kterou resi jen ti nejvetsi blazni jako my. Chapes? Neco te chytne, prezvyka a pak te to vyplivne v jinem tvaru to neni normalni tak uvazuj nad tim

ok nebude se presce hadat kvuli takove pic*vine ..ne ;) :)..ale kdyby sis to precetl od zacatku jak sem se tady pohadal s Dragunovem tak by ti to doslo ... ;)

Odesláno

ok nebude se presce hadat kvuli takove pic*vine ..ne ;) :)..ale kdyby sis to precetl od zacatku jak sem se tady pohadal s Dragunovem tak by ti to doslo ... ;)

OK,ale nemysli,že neumim číst :wink:
Odesláno

Hele sry...Je to taky moje chyba ale zdalo se me tam divny to SONY...Dnes rano jsem na tim premyslel a pak jsem si taky vzpomel ze se pomoci SELECTU da udelat screen...Ale zmatlo me to ze si psal pomoci Lka sem myslel ze jsi to udelal v devhooku njn...Jako ale nemusis me hned psat 2PM atd...Pak jeste Painkillerovi psat na ICQ atd...To je docela trapny...A taky hned nemusis nadavat treba bambitce do kokot* atd...Je to pravda nemuis zakladat topic ze te vyplivla sova to se v teto hre naozaj stava... :roll: .No uz je to vyreseny.

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu