Grizzly Odesláno Březen 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2008 Ahoj všichni, jak mám získat soubory usbacc.prx a usbgps.prx? Když otevřu flash0 tak je nemůžu najít. Nebo mohl by je někdo uploadnout? Zapomněl jsem říct, že mám fw 3.80 m33-5. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ORBITH Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 Mám také FW 3.80 M33-5 a ve flash0 ty soubory chybi...Pri spusteni mapwiewru (v 0.5.00) mi to pise toto "could not load usbacc.prx" .Drive jsem mel FW 3.40 a vse fungovalo,nyni kdyz mam 3.80 tak se vyskytl tento problem.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Duben 18, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2008 mám 3.90 M33 a ty soubory tam jsou....stačí mít povolený zobrazení skrytých a chráněných souborů .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ORBITH Odesláno Duben 19, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2008 Tak to povolene samozrejme mam a ty soubory tam nejsou... Jde mi o tuto hlasku "could not load usbacc.prx" Vse fungovalo, ale po zmene FW na 3.80 a naslednem spusteni programu mapThis to vypise tuto chybovou hlasku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Grizzly
Ahoj všichni, jak mám získat soubory usbacc.prx a usbgps.prx? Když otevřu flash0 tak je nemůžu najít. Nebo mohl by je někdo uploadnout?
Zapomněl jsem říct, že mám fw 3.80 m33-5.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts