Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
Taky bych rad poprosil o radu jak pripojit ps3 na net. Ja pouzivam wifi, ale zatim zadny router nebo neco podobneho nemam napr. pripojeni 2. compu. Muze mi tedy prosim nekdo dat radu /pro lamu/ jak pripojeni zprovoznit? pripadne tip prave na ten router nebo co potrebuju? Diky predem Nessi.

Mrkni se tady,je tam nastavení wireless.Ja sem podle toho nastavoval kabelovy pripojeni a povedlo se.

http://boardsus.playstation.com/play...hread.id=22354

• Odpovědi 223
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

Tak jsem dnes vyresil problem s tim dns treba to nekomu kdo ma taky router pomuze mam ip adresu v pc ktera konci 2 v notasu 3 tak sem automaticky na ps3 daval 4 jako posledni cislo ip adresy a to hazelo tu dns chybu dnes me napadlo zkusit 5 a fiha internet bezi tak to muzete zkusit taky pridavat jen cisla u IP jestli se to na nejakym chyti

Odesláno

Michal: ty máš tedy komp a v něm WiFi kartu, má ten tvůj komp Eth port? Pokud přijímáš net přes WiFi a je to plnohodnotný net ADSL UPC (ne GSM), tak máš možnost nastavit na aktivním připojení sdílení internetu, PC propojit s PS3 kabelem...... proč by jsi to dělal...... pokud máš funkční WiFi na notu tak si jí nastav i na PS3.

Odesláno

Michal pokud chceš přes tohle hrát hry tak na to zapomeň, ovšem vystačíš li se stahováním demíček a brouzdáním po netu bez diakritiky mám pro tebe doporučení, projdi si tutoriály na sdílené připojení k internetu v sekci PSP toho najdeš haba - kuk. Nebo si pročti řádně nápovědu k widlím a projdi si forum co se zajímá o karty od T-Mobile. Až to budeš mít odzkoušené a funkční na jiném PC a nebude ti to chodit na PS3 tak sem konkrétně napiš co ti nechodí popřípadě chybovou hlášku.

Odesláno

Prosim vas potrebuju pomoc s ps3.Jde my normalni internetova stranka na ps3 a když se chci přihlasit na playstayon store tak me to nejde pls poradte.

co přesně ti nejde, co ti to píše a u jakého kroku?

Nevim jak mam vytvorit ten ucet pise se me tam please wait a nechce to nabehnout nevis proc?Jinak my prosim te napis jak to mam vse nastavit?Kliknu na Sing up store PLaystation Network a pise se me please wait a nic to nedela.Nevis co s tim?

Nevim jak mam vytvorit ten ucet pise se me tam please wait a nechce to nabehnout nevis proc?Jinak my prosim te napis jak to mam vse nastavit?Kliknu na Sing up store PLaystation Network a pise se me please wait a nic to nedela.Nevis co s tim?

Ten postup k připojení k internetu jsem udelal i test em fungoval ale na tu stranku playstation sotore abych si enco stahl nemuzu jit protoze nemam vytvoren ten ucet a ten my nechce nebehnout:cry:

Ahojte prosimvas potrebuji pomoc.Mam připojeni k internetu na ps3.I my tam jde ale kdyz si chci vytvořit ucet na Sing up sotre playstation network tak se pise jen please wait nevyte proc my to nechce nabehnout ? kdyby jo prosim odepiste jsem zacatecnik.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu