raven Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 Taky bych rad poprosil o radu jak pripojit ps3 na net. Ja pouzivam wifi, ale zatim zadny router nebo neco podobneho nemam napr. pripojeni 2. compu. Muze mi tedy prosim nekdo dat radu /pro lamu/ jak pripojeni zprovoznit? pripadne tip prave na ten router nebo co potrebuju? Diky predem Nessi. Mrkni se tady,je tam nastavení wireless.Ja sem podle toho nastavoval kabelovy pripojeni a povedlo se. http://boardsus.playstation.com/play...hread.id=22354 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 nessi: tu Wifi máš od nějakého místního poskytovatele? Jak ji máš svedenou do kompu? Na střeše anténu nějakou krabičku u kompu a ethernetem do něj? raven :D Forbidden You don't have permission to access /play...hread.id=22354 on this server. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
raven Odesláno Prosinec 17, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2008 nessi: tu Wifi máš od nějakého místního poskytovatele? Jak ji máš svedenou do kompu? Na střeše anténu nějakou krabičku u kompu a ethernetem do něj?raven :D Forbidden You don't have permission to access /play...hread.id=22354 on this server. huhla::D tak to je error:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Prosinec 24, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2008 Cau mam problem kdyz dam scan wifi auto tak to nenajde IP tak jsem si zjistil IP DNS atd. a dam zkusit pripojit IP to najde ale pak to bohuzel hodi tuto chybu DNS error '80710102 opravdu uz nevim co mam delat prosim o help diky. Jinak PSP a iPhone mi normalne funguji problem je jen u PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Final2 Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 ahoj já mám taky problém se zapojením k interneru...dělám všechno podle návodu a potom mi to nakonci při skenu ukáže že nic.....mám internet přez kabel kterej strkám do počítače (bez modemu)pls pomoc...potřebuji si stáhnout hry které mám zadarmo na Playstation network Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 26, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2008 Chtělo by to odzkoušet na tom kabelu jiné PC pokud ti to nepojede bude pravděpodobně nutné zjistit jak obejít hlídání tvé MAC adresy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 Tak jsem dnes vyresil problem s tim dns treba to nekomu kdo ma taky router pomuze mam ip adresu v pc ktera konci 2 v notasu 3 tak sem automaticky na ps3 daval 4 jako posledni cislo ip adresy a to hazelo tu dns chybu dnes me napadlo zkusit 5 a fiha internet bezi tak to muzete zkusit taky pridavat jen cisla u IP jestli se to na nejakym chyti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 kulis: to bude asi tím, že máš v routeru nastavené pro tu problematickou IP nějaká pravidla Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Prosinec 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2008 kulis: to bude asi tím, že máš v routeru nastavené pro tu problematickou IP nějaká pravidla Jj pro tu 4 to nemam v routeru povoleny ja vim. Ja jen pro nekoho jako mne koho to hned nenapadne ze to muze byt v tomhle tak aby to lidi zkouseli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hele lidi potřeboval bych poradit od někoho kdo tomu rozumí. Mám noťas s internetovou kartou a chtěl bych přes tohle nějak dostat internet i do ps3, je to vůbec možný??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Leden 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 pokud tvá karta podporuje i výstup, tak ano. Ale spíš asi ne, a budeš muset přikoupit WiFi Max Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 jedinej výstup co ta karta má je od antenky a na ten wifi max sem se koukal http://www.playcentrum.cz/default.asp?Find=wifi+max&x=14&y=3 ale nebyl sem si uplně jistej že to bude fungovat, ty s tím máš zkušenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Michal: ty máš tedy komp a v něm WiFi kartu, má ten tvůj komp Eth port? Pokud přijímáš net přes WiFi a je to plnohodnotný net ADSL UPC (ne GSM), tak máš možnost nastavit na aktivním připojení sdílení internetu, PC propojit s PS3 kabelem...... proč by jsi to dělal...... pokud máš funkční WiFi na notu tak si jí nastav i na PS3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal123 Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 hele mam přesně tuhle kartu ttp://t-mobile.cz/Web/Residential/Telefony/Telefon.aspx/Telefon/316 a kdyby to šlo propojit jenom přes kabel nebo dokonce přes wifi nebylo bny to špatný:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HardyBlizz Odesláno Leden 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 4, 2009 Nema ps3 v sobe wifi primo ? V utery mi ma dojit a zaroven se stehujem a kamos budebydlet hned vedle, tak ze y mi na modemu zridil wifi sit a ja se na ni pripojil, nez by mi tam zridili net.. kdyztak jestli tam je, tak za navod jak to udelat bych byl vdecny :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rychloun Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 ano ps3 40gb a vyssi ma v sobe wifi, ten wifi max je jenom obycejny wifi usb za 300kc, jenom udelanej radoby ps3 obal a nasazena poradna cena :/, jinak pripojeni je jednoduchy, nastaveni, nastaveni internetu a proklikat par oknynek pruvodce kde jenom vyberes sit a vlozis klic.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2009 Michal pokud chceš přes tohle hrát hry tak na to zapomeň, ovšem vystačíš li se stahováním demíček a brouzdáním po netu bez diakritiky mám pro tebe doporučení, projdi si tutoriály na sdílené připojení k internetu v sekci PSP toho najdeš haba - kuk. Nebo si pročti řádně nápovědu k widlím a projdi si forum co se zajímá o karty od T-Mobile. Až to budeš mít odzkoušené a funkční na jiném PC a nebude ti to chodit na PS3 tak sem konkrétně napiš co ti nechodí popřípadě chybovou hlášku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rad3k Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 Prosim vas potrebuju pomoc s ps3.Jde my normalni internetova stranka na ps3 a když se chci přihlasit na playstayon store tak me to nejde pls poradte. co přesně ti nejde, co ti to píše a u jakého kroku? Nevim jak mam vytvorit ten ucet pise se me tam please wait a nechce to nabehnout nevis proc?Jinak my prosim te napis jak to mam vse nastavit?Kliknu na Sing up store PLaystation Network a pise se me please wait a nic to nedela.Nevis co s tim? Nevim jak mam vytvorit ten ucet pise se me tam please wait a nechce to nabehnout nevis proc?Jinak my prosim te napis jak to mam vse nastavit?Kliknu na Sing up store PLaystation Network a pise se me please wait a nic to nedela.Nevis co s tim? Ten postup k připojení k internetu jsem udelal i test em fungoval ale na tu stranku playstation sotore abych si enco stahl nemuzu jit protoze nemam vytvoren ten ucet a ten my nechce nebehnout:cry: Ahojte prosimvas potrebuji pomoc.Mam připojeni k internetu na ps3.I my tam jde ale kdyz si chci vytvořit ucet na Sing up sotre playstation network tak se pise jen please wait nevyte proc my to nechce nabehnout ? kdyby jo prosim odepiste jsem zacatecnik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 10, 2009 To bude proto že prohlížeč používá port 80 a ten je defaultně na firewalech routerů povolený, jinak by se ani tvé PC nedostalo na web. Zkus portscan třeba na stránce paranoia.cz a porovnej si otevřené porty s těmi co máš mít kvůli konzoli povolené. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rad3k Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Jo a co je třeba ten port 80 mam to jen chvilu takze tomu moc nechapu jinak diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doncze Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 co jsou to porty se dozvíš zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 11, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 11, 2009 Spíše tím bylo myšleno toto - http://cs.wikipedia.org/wiki/S%C3%AD%C5%A5ov%C3%BD_port_(software) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 čím je zpuůsobeno že PS3 mi nechce přes bezdrát nic uploadnout? jen minimum kB - podle rychlost.cz mám upload 0 :( něco v nastavení na routeru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Zkus si změřit rychlost na speedtest.net přímo na PS3 a napiš sem výsledek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 4012/474 kbps zajimave ze ceske servery mi zmerili 0 upload a kdyz kliknu na stranku v browseru silene dlouho to trva - ping 20ms napriklad v ps store nez se nactou obrazky taky to trva, na ps home se nepripojim protoze mi prijde ze je tam opet problem s uploadem...divne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.