huhla Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Řekl bych že máš kolísavý signál, pokud máš PSP mohl by sis změřit sílu signálu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 to je mozne, kdyz jsem se dival na prubeh toho mereni (mimochodem po kliknuti na prague to trvalo asi minutu nez se test rozbehl) tak se v jednu chvili stahovani na chvili zaseklo a nestahovalo a pak se opet rozjelo, je to videt i na stremu videii kdy stahuje a pak nic a video se zastavi a to mam 5mbit, ze by to neco rusilo? bud neco z venku nebo bezdratova mys + ps3 ovladac? mimochodem jde o PS3 predpokladam ze kabel by to vyresil nebo je snazsi reseni bez nutnosti kupovat kabel a tahnout to pres cely pokoj? edit: tak pozor zkusil jsemt est i na PC a dela to naprosto stejne jako na PS3 - je to od doby co jsem pripojil router - ze by nejake chybne nastaveni? ci spatny router? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 Nebo zkus na WiFi routeru přepnout kanál na 13, ten nikdo nepoužívá. Defaultně mají routery 6,10. Edit: Já přes WiFi hraju battlefield online, pravdou sice je že mi router přiděluje na bázi vazby MAC adresy stále tu samou IP jenž je vražena do DMZ v routeru. Navíc je na routeru spuštěno UpnP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Leden 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 13, 2009 vse tohle jiz mam, ve wanu mam naklonovanou mac adresu sitovky ale stale se napriklad v tom testu i na PC na 50% prestane prijimat ci odesilat pres router tok dat, je to urcite jen nejake hloupe nastaveni ale bohuzel se v tom zase tak moc nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 18, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 18, 2009 Jak už jsem psal změnit kanál a popřípadě zvednout vysílací výkon AP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Leden 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 27, 2009 tak jeden problém se vyřešil, nebylo to nastavením, router byl zkrátka vadný, mám ten stejný a problém s uploadem není ani na PC ani na PS3 - nyní je problém s WIFI, u minulého jsem měl signál 100% (2 metry od PS3) a nyní mám signál 20-35%, je to v nastavení (je nastaven stejně jako minulý se 100% signálem) nebo je opět vadný? Zkoušel jsem vyměnit anténku a nepomohlo. Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyrael Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Zdravim. Mam takovy problem, kdyz hraju online, tak me to vykopne z ps network a napise to hlasku DNS ERROR 80710102 . Prohledal sem net a zkousel vsechny mozny navody, jak to spravit viz htp://www.symbi.cz/navody-a-tipy/143/jak-predejit-nezadoucimu-odpojovani-z-psn-.html Bohuzel nic nepomaha. Takze pocitam ze asi jediny reseni je zmena modemu. Mohli by jste me prosim doporucit nejaky kvalitni, ktery nebude zpusobovat tuhle chybu ? Dekuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 To že nastavíš PS3 je v pořádku, musíš ovšem nastavit správně i router. Možná by bodlo sem písnout co jsi na něm nastavil. Pro příště téma ohledně helpu s připojením tady již máme. Asi do něj budeš asimilován :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyrael Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Nastevni routeru mam standartni :-) Pc net slape, jako hodinky ale ps3 to nejak nekamaradi. Co sem procital net a dival se na youtube, tak ma tenhle problem celkem dost velkej pocet lidi, ze by se s nim v sony mohli mozna zacit zabejvat a vydat nejaky doporuceni nebo navod. Co konkretne myslis, ze bych mel nastavit ? Po cca pulhodine me to vzdy vyhodi s PSN a hodinu to tu DNS hlasku. Treba to nekomu kdo ma stejnej problem, jako ja pomuze http://www.youtube.com/watch?v=9GOASmd02GU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Řekl bych že má ten router vadnou WiFi část, co to kupuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Avenger Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 asi pěkné šmejdy :) je to takový no-name "wlan 11g router" dostal jsem ho zadarmo od známého co provozuje wifi internet, takže děkuji za rady, snad už tu nebudu muset otravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 PS3 není to samé jako PC, tam ti chodí úplně jiné porty. Třeba poštu na PS3 moc nevyužiješ (pokud nemáš nainstalovaný linux) ta v PC běhá: příjem port 110 a odesílání port 25, HTTP port 80 to je jediné co mají společného, dále ti poběží na PC ICQ a pod. Schválně si porovnej komunikační porty. Doporučuji: 1) nastavit router aby přiděloval PS3 stále stejnou IP adresu 2) povolit UPnP na routeru zároveň jej ale vypnout na síťových kartách PC, při nedostatečném zabezpečení vnitřní sítě je UPnP bezpečnostní díra hlavně na windows 3) IP adresu PS3 dát v routeru do DMZ demilitarizovaná zona 4) nechat v PS3 nastavení na automatiku Takto to mám nastavené a PSN mi nepadá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tyrael Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Diky moc vyzkousim jen bych prosim potreboval upresnit. V cem najdu tu demilitarizovanou zonu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kravitch Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Podívej se do manuálu co jsi dostal k routeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Leden 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 28, 2009 Kapitola 2.3.4.3 strana 46 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TNX Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 pro připojeni ps3 k internetu stačí mi switch nebo musí bejt jen router?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Pokud už ve vnitřní síti router máš tak stačíswitch, lepší bude když sem napíšeš co máš za poskytovatele internetu, popřípadě jaký typ připojení WiFi, ADSL, kabelovka, mobilní internet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TNX Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 mám wifi od KHnetu a píše mi to An error occurred during communication with the server. This is a DNS error. (80710102) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Březen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Březen 23, 2009 Sorry ale po přečtení podmínek poskytovatele občanského sdružení KHNet to doporučím jediné, obrátit se na technickou podporu a nebo http://forum.khnet.info/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
An47 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ahoj delam vse podle vaseho navodu , ale kdyz dam Test Connection napisou mi tohle : The attempt to obtain an Ip adress timed out. PROSIM pomoc:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
An47 Odesláno Duben 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2009 Ahoj delam vse podle vaseho navodu , ale kdyz dam Test Connection napisou mi tohle : The attempt to obtain an Ip adress timed out. PROSIM pomoc:cry::cry::cry::cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Mam problem router mam u sebe v pokoji a ps3 v obyvaku je to zhruba 20m od sebe pres 2 tluste zdi a v obyvaku mam problem se stabilitou neda se nekde koupit silnejsi antena k routeru nebo koupit radsi cely novy router? Poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 Si kup anténu s větším ziskem a podívej se do routeru zda nemůžeš zvýšit vyřazovací výkon. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kulis Odesláno Květen 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 28, 2009 myslis ze by mi mohlo pomoct wifi AP ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Květen 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Květen 29, 2009 myslis ze by mi mohlo pomoct wifi AP ? Nejlepší a nejlevnější je natáhnout kabel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.